02 / 05 / 2024

demre arsa çekilişi

demre arsa çekilişi

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan 21 arsa için gerçekleşen  'Gecekondu Yasası' kapsamında noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Antalya Demre'de arsalar hak sahiplerine teslim edildi!

Antalya Demre Belediye Meclisi arsa için çekiliş düzenledi. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişte 30 talihli arsalarına kavuşma heyecanı yaşadı.

TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte 1-6 Şubat 2023 il il arsa kura çekiliş tarihleri!

TOKİ ilk evim arsa kuralarının tarihleri büyük bir merakla araştırılmaktadır. Peki TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? İşte merak edilenler!

TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? 2023 TOKİ arsa kura takvimi...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İlk Evim arsa kuralarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki, TOKİ arsa kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

2023 TOKİ arsa kuraları hangi tarihte başlayacak? TOKİ arsa kura çekilişi ne zaman çekilecek?

Milyonlarca vatandaş "2023 TOKİ arsa kuraları hangi tarihte başlayacak? TOKİ arsa kura çekilişi ne zaman çekilecek?" sorusuna yanıt arıyor. Peki arsa kura çelişi başladı mı? İşte detaylar...

TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak? TOKİ arsa çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa kurası ne zaman yapılacağı sorusunun yanıtı merakla takip ediliyor. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konut kurası mart ayına kadar sürecek. Peki TOKİ arsa çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ 2022 kura çekilişi ne zaman? TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ 2022 arsa kura sonuçları merakla takip ediliyor. Peki, TOKİ 2022 kura çekilişi ne zaman? TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sınuçları belli oldu mu? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ üçüncü etap kuraları devam ederken gözler TOKİ arsa başvuru tarihlerine çevrildi. 10 Ekim 2022 tarihinde başlayan TOKİ sosyal konut projesi kapsamındaki TOKİ arsa başvurularının süresi uzatılmıştı. Peki, 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası ne zaman çekilecek? TOKİ arsa çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa çekilişinin ne zaman yapılacağı yeniden gündeme geldi. TOKİ arsa başvurusu yapan vatandaşlar, TOKİ arsa kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ arsa çekilişi ne zaman? TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak?

TOKİ konut çekilişleri devam ederken, arsa başvurusu yapan vatandaşlar da arsa çekilişinin ne zaman yapılacağını sorguluyor. İşte konuya dair merak edilenler!

TOKİ arsa çekilişi ne zaman? TOKİ ilk evim arsa kura ne zaman? TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa çekilişinin ne zaman olduğu konut çekilişlerinden sonra merak edilmeye başlandı. İşte TOKİ ilk evim arsa kurasına dair detaylar!

Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesi kura çekilişi 19 Aralık'ta!

TOKİ tarafından Başakşehir Kayabaşı'nda 349 bin 684 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesi kura çekilişi 19 Aralık'ta yapılacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi kapsamında 380 adet konut satışa çıkarılıyor. Toplamda 11 etap halinde hayata geçirilen proje 7 milyon metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Yozgat Yenifakılı TOKİ Konutları kura çekilişi ne zaman?

Yozgat Yenifakılı TOKİ Konutları kura çekilişi ne zaman? Toplam 161 daireden oluşan TOKİ Yozgat Yenifakılı Konutları kuraları 25 Haziran 2014' te ( yarın ) çekiliyor...

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap kura çekilişi! 25 Haziran!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Yozgat İli Yenifakılı İlçesi 2.Etap 161 Adet Konutun kura çekilişi 25 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

demre arsa çekilişi Haberi

demre arsa çekilişi

Antalya Demre Belediyesi tarafından 'Gecekondu Yasası' ile satışa çıkarılan 21 arsa için kura çekildi. CNNTürk'te yer alan habere göre; kura noter huzurunda gerçekleşti. Kurada arsa çıkan hak sahipleri büyük sevinç yaşadı. 

Söz konusu arsalar için 148 kişi başvurmuştu. Arsaların sahibini belirlemek için noter huzurunda Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda kura çekimi yapıldı. Kura çekimine Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Günay, Demre Noteri Leyla Yılmaz Çavuşoğlu, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Recep Karatop, belediye meclisi üyeleri ve kuraya katılmaya hak kazanan Demreliler hazır bulundu.

Kura öncesi konuşan  Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Gönlümüz burada bir konut sahibi olmak için kuraya katılan 148 kişinin her birine birer arsa vermekti. Ancak şu anda...