02 / 05 / 2024

Antalya Demre'de 21 arsa için kura çekildi!

Antalya Demre'de 21 arsa için kura çekildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan 21 arsa için gerçekleşen  'Gecekondu Yasası' kapsamında noter huzurunda kura çekimi yapıldı.



Antalya Demre Belediyesi tarafından 'Gecekondu Yasası' ile satışa çıkarılan 21 arsa için kura çekildi. CNNTürk'te yer alan habere göre; kura noter huzurunda gerçekleşti. Kurada arsa çıkan hak sahipleri büyük sevinç yaşadı. 

Söz konusu arsalar için 148 kişi başvurmuştu. Arsaların sahibini belirlemek için noter huzurunda Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda kura çekimi yapıldı. Kura çekimine Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Günay, Demre Noteri Leyla Yılmaz Çavuşoğlu, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Recep Karatop, belediye meclisi üyeleri ve kuraya katılmaya hak kazanan Demreliler hazır bulundu.

Antalya Demre de 21 arsa için kura çekildi!

Kura öncesi konuşan  Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Gönlümüz burada bir konut sahibi olmak için kuraya katılan 148 kişinin her birine birer arsa vermekti. Ancak şu anda 21 arsayı sizlere sunabiliyoruz. Hepinizin ortak bir şansı var. Arsalar hiç kimseye imtiyaz tanımadan kura ile dağıtılacak. Hepinize bol şans diliyorum" dedi.

Sonrasında ise Demre Noteri Leyla Yılmaz Çavuşoğlu, ilk kura çekimini gerçekleştirdi. Kurada arsa çıkanlar büyük sevinç yaşadı.  Satılan 21 arsanın büyüklüğü 338 metrekare ile 693 metrekare arasında değişiyor. Arsaların metrekaresi 450 TL'den başlıyor.

Antalya Demre'deki kaçak villaya 4. kez ret kararı! 


Geri Dön