11 / 05 / 2024

demre serisi emsan

demre serisi emsan

Emsan Demre Serisi, farklı saklama kabı seçenekleriyle mutfakta hayatı kolaylaştıracak ürünler sunuyor...

Emsan Nar serisi ile damaklarda enfes tatlar!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, Nar serisi kek kalıplarıyla damaklarda enfes tatlar bırakmaya geliyor. Hem miniklerin hem de büyüklerin sevdiği leziz kekler Nar kek kalıplarında hayat buluyor

Emsan Gardenya Yemek Takımı yaz havasını sofralarınıza taşıyacak!

Beyaz bembayaz bir masa, üzerinde narin gardenya çiçekleri ile süslenmiş Emsan’ın Elite Bone porselen yemek takımı serisi bu yaz, en şık davetlerin baş konuğu olacak.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Vitra Millenium serisi üç boyutlu efekti veriyor!

Sydney şehrinden esinlenilerek tasarlanan Millenium serisi, yumuşak renkleri ultra modern çizgilerle harmanlayarak, mekânlara farklı bir tarz katıyor.Evlerinde modern tarzı sevenler, doğal renkleriyle öne çıkan Millenium karoları tercih ediyor.

Ege Seramik Varna serisi mermer dokulu yüzeyi seramik ile buluşturdu!

Ege Seramik Varna serisi mermer dokulu yüzeyi seramik ile buluşturdu. Digital Tile teknolojisi ile hem duvar hem de sırlı granit olarak üretilen seri, Rona, Espanola ve mozaik dekorları ile döşeme alternatifi sunuyor.

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak. Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği ‘Vesta’ Serisi ile mekânlara çarpıcı bir görsellik katıyor.

Ege Vitrifiye Mythos serisi ile tasarımın gücünü fonksiyonellikle buluşturuyor!

Vitrifiye sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye şimdi de Mythos serisi ile banyolarda. Mythos serisinde yer alan asma klozet ve duvara tam dayalı klozet modern ve özgün tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yurtbay Seramik Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Vesta, peteği çağrıştıran doğal form algısı ve uyumlu desenleriyle tüm yaşam alanlarına altıgenlerle hareketlilik kazandırıyor. Vesta Serisi, Yurtbay Seramik’in teknolojiyi ne kadar mükemmel bir şekilde kullandığını da gözler önüne seriyor.

Sur Çelik Kapı Motta Serisi!

Sur Çelik Kapı Motta Serisi İle Tasarım Ve Güvenliği Buluşturuyor. Kapı sektöründeki yenilik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sur Çelik Kapı, Motta serisi ile tasarımı, güvenlikle birleştirerek kapınıza getiriyor...

Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın!

Camın sağlığı ve zarafetinden vazgeçemeyenler için Emsan, özel olarak tasarladığı BNT 410 Cam Servis Setini hayatına değer ve estetik katmak isteyenlere sunuyor.Emsan ile camın zarafetini sofralarınıza taşıyın.

Yurtbay Seramik'ten Timber Serisi!

Yurtbay Seramik, ahşabın eşsiz dokusunu seramik şıklığıyla mekânlara taşıyor. Son yılların trendi ahşap efektli yer ve duvar karoları, Yurtbay Seramik’in tasarım farkıyla Timber Serisi’nde buluşuyor...

Emsan Lotus Rock tava ile mangal tadında yiyecekler!

Emsan, 350 dereceye kadar ısınan yüksek ısıya dayanıklı ve hızlı ısınma özelliğiyle zamandan tasarruf sağlayan çelik gövdeli Lotus Rock tavaları ile sanatını mutfakta konuşturmak isteyenlere sesleniyor.

Kibrıd Meterial Luminose serisi ile mermerin aydınlık dokusuna yolculuk!

Uluslararası duvar ve zemin kaplama sektörünün öncü markalarını Türkiye’de başarıyla temsil eden kibrID MATERIAL, Luminose serisi duvar kaplamaları ile iç mekanlara ışığın büyüleyici etkisini taşıyor.

demre serisi emsan Haberi

demre serisi emsan


Birbirinden farklı ürünlerle hayatımızı kolaylaştıran Emsan; Demre serisiyle yine mutfaktaki en büyük kurtarıcımız oluyor. Farklı boyutlardaki Demre saklama kabı, 6 parça Kombi sahan saklama seti ve çelik süzgeçten oluşan Demre serisi mutfaklarımızın vazgeçilmezi oluyor.


Emsan Demre saklama kapları; paslanmaz çelik gövdesi, kolay açılır kapakları ve her yiyeceğe uygun faklı boyutlarıyla en büyük yardımcımız oluyor. Demre saklama kaplarını yiyeceklerin hava almasını engelleyip kalan yiyecekleri rahatlıkla saklama imkânı sağlıyor. Slikon tabanları ,çırpma ve karıştırma işlemlerinde kaymayı önleyen yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor Farklı renk alternatifleri bulunan Demre serisi her zevke hitap ediyor. 


Her Mutfağa Uygun Emsan Demre Serisi Ürünleri


Mutfak ürünlerinde hem kalite hem de şıklık isteyenler Emsan Demre kombi sahan saklama seti tam size göre! Yaz aylarında hazırlanan hafif yiyecekleri kolaylıkla saklamanızı sağlayan...