06 / 05 / 2024

demsa Demet Sabancı Çetindoğan

demsa Demet Sabancı Çetindoğan

Demsa’nın patronu Demet Sabancı Çetindoğan, lüks pazar açısından İstanbul’un dünyanın önemli metropollerinden hiç geri kalmadığını belirterek “Hatta 10 yıl içinde İstanbul fark atacaktır” dedi...

Demet Özdemir Boğaz'da ev arıyor!

Bir süredir Zekariyaköy'den ev almak için emlakçılarla görüşen Demet Özdemir bu fikirden vazgeçerek Boğaz'da ev aramaya başladı.

Demet Özdemir'e şöhret torpili! Evini bedavaya dekore ettirdi!

Demet Özdemir, Zekeriyaköy’den 4 milyon liraya villa aldı. Mimarlar sponsorluk için yarışa girdi. Oyuncu, cebinden kuruş çıkmadan lüks evini zevkine göre dekore ettirdi.

Demet Akalın, sahte site yöneticisinden şikayetçi oldu!

Güzel şarkıcı Demet Akalın, kendisini site yöneticisi olan tanıtan, geç saatlerde defalarca arayan kişiyi Savcılığa şikayet etti.

Demet Özdemir Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı!

Acarkent'te kiralık evde yaşayan Demet Özdemir, kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel oyuncu Zekeriyaköy'den 4 milyon TL'ye villa aldı.

Demet Özdemir'in evi görenleri büyüledi! 

Demet Özdemir, son dönemin adından en çok söz ettiren isimleri arasında yer alıyor. Güzel oyuncu Beykoz'da İstanbul'un lüks sitelerinden birinde oturuyor. İşte Demet Özdemir'in evi...

Demet Akalın'ı komşu sitede çileden çıkardı! 

Şarkıcı Demet Akalın, koronavirüs tedbirleri kapsamında eğlence kulüpleri kapatılınca komşularının evlerinde parti verdiğini iddia etti.

Demet Özdemir'in Beykoz'daki iki katlı villası!

'Erkenci Kuş' dizisi ile şöhretin zirvesine çıkan Demet Özdemir, evinin fotoğraflarını 10.5 milyon kişinin takip ettiği sosyal medya hesabından paylaştı...

Demet Akalın: Yandaki evi okul yapacağım!

Popçu Demet Akalın, “Kızınız Hira okula başlayacak, yurtdışında okumasını ister misiniz” sorusuna, "Hiç öyle hayallerim yok. Ama eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım" şeklinde yanıt verdi.

Demet Akalın: Ev kredisi ödüyorum, kredim olmasa şahaneyim!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde "Geçinemiyorum" demişti. Akalın, bomba etkisi yaratan bu konuşmasından sonra, açıklamalarda bulundu...

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

Demet Akalın'dan Doğa Koleji açıklaması!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Doğa Koleji'nde okuyan kızı Hira ile alışveriş yaparken görüntülendi. Akalın, ''Doğa Koleji'nde sorun var. Biliyorsunuz, öğretmenlerin paralarını vermiyorlar. Biz de bu gidişle bir iki arkadaşımızla aşağıdaki odayı sınıf yapacağız'' dedi. 

Demet Akalın kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı!

Lüks harcamaları ile tepkileri toplayan popçu Demet Akalın'ın kızına aldığı oyuncak, sosyal medyaya damga vurdu. Popçu, önceki gün 5 yaşındaki kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı.

Demet Özdemir Tuzla'dan daire, Gebze’den arsa aldı!

Güzel oyuncu Demet Özdemir, kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Özdemir, kısa süre önce Tuzla’daki bir siteden daire, Gebze’den de arsa aldı...

demsa Demet Sabancı Çetindoğan Haberi

demsa Demet Sabancı Çetindoğan

Demsa’nın patronu Demet Sabancı Çetindoğan, lüks pazar açısından İstanbul’un dünyanın önemli metropollerinden hiç geri kalmadığını belirterek “Hatta 10 yıl içinde İstanbul fark atacaktır” dedi.

Demet Sabancı Çetindoğan, iş dünyasında en zarif ve güler yüzlü kadınlar arasında listenin başındakilerden biri… Ağır başlı, sakin ve pozitif tavırlarıyla dikkat çekiyor. Ne yüzünde ne de davranışlarında bir hırs var. Başarı için ne hırs şart ne de erkeksileşmek! Bunun en güzel örneği o… Şahane evsahipliğinde Brandroom’da yılbaşı ağaçlarının altında kahvelerimizi içtik ve sohbete koyulduk.

- Türk lüks tüketicisi dünyanın geri kalanından farklı mı? 

- Lüks tüketicisi dünyanın her yerinde aynı. Zira lüks markayı yönetmek her zaman dikkat ister. Çünkü gizem içerir. Tüketici beklentisi yüksektir. Lüks tüketicisi daha sofistikedir. Talep konusunda güveni yüksektir. Hızlı servis, kendine özel sunum...