17 / 05 / 2024

denge inşaat Mesut Geniş

denge inşaat Mesut Geniş

Ziya Denizoğlu ile birlikte 1997 yılında Denge İnşaat’ı kuran Mesut Geniş kimdir? Mesut Geniş ile ilgili merak ettikleriniz ve Denge İnşaat ile projeleri bu haberde...

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

Mesut Sancak, ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetliyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetlediğini söyleyen Sancak, "İnşaattaki vinçlerin hepsi aynı yöne dönükse çalışmaya mola verilmiştir" diye konuştu.

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne?

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaat sektörünün en büyük sorununun yetersiz müteahhit sayısının fazlalığı olduğunu söyledi.

Mamak Başak Merkez Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül hayata geçirilen Başak Merkez Cami inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Başak Merkez Cami inşaatı çalışmaları incelendi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül temeli geçtiğimiz ay dualarla atılan Başak Merkez Cami inşaatını yerinde gezerek incelemelerde bulundu.

Başak Merkez Camii inşaatı sürüyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, temeli geçtiğimiz ay dualarla atılan Başak Merkez Camii inşaatını yerinde gezerek, incelemelerde bulundu.

1+1 daireler inşaat sektörünün gözdesi halinde!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Özellikle üniversite gençlerinin ve çocuksuz ailelerin tercih ettiği 1+1 konut tipi, inşaat sektörünün de gözdesi haline geldi" dedi.

Ordu'da Hes inşaatında mağdur kalan işçiler kurtarıldı!

Ordu'da, HES baraj inşaatının denge bacasında mahsur kalan 4 işçi, Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Mesut Sancak: Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedefliyoruz!

İnşaat sektörünün İzmirli şirketi Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedeflediklerini söyledi. Sancak, "Stratejik planlarımızı yaptık" dedi

Mesut Sancak Paşalimanı Koyu’nda lüks konut inşaatına başladı!

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Ardıç Mahallesi’ndeki Paşalimanı Koyu, son dönemde hızla artan inşaatlarla dikkat çekiyor. Mesut Sancak’ın inşaat şirketi de Paşalimanı’nda denize sıfır noktaya otel yapmak için Turizm Bakanlığı’nın kapısını çaldı.

Mesut Ercan İnşaat 10. yılını kutladı!

Konya'da inşaat sektöründe yaptıkları projelerle adından sıkça söz ettiren Mesut Ercan İnşaat, gerçekleştirilen etkinlikle 10. yılını kutladı. Etkinliğe Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Mevlana Vergi Dairesi Müdürü Ali Yükseksoy da katıldı...

Denge İnşaat mimar ve inşaat mühendisi alacak!

Denge İnşaat Bağdat Caddesi'ndeki şantiyeleri için mimar ve inşaat mühendisi alacak...

Denge İnşaat mimar ve tekniker arıyor!

Denge İnşaat bünyesine yeni katacağı mimar ve tekniker arıyor...

denge inşaat Mesut Geniş Haberi

denge inşaat Mesut Geniş

Mesut Geniş kimdir?

Mesut Geniş, 1967 Düzce doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden 1988 yılında mezun olan Mesut Geniş,  1997 yılında Ziya Denizoğlu ile birlikte Denge İnşaat’ı kurdu.

Ziya Denizoğlu ile birlikte 1997 yılında Denge İnşaat’ı kuran Mesut Geniş kimdir? Mesut Geniş ile ilgili merak ettikleriniz ve Denge İnşaat ile projeleri bu haberde...


Mimari ofis çalışmaları ile iş hayatına giren Mesut Geniş, 1991 yılında ise Nurol İnşaat bünyesinde Emlak Konut Bahçeşehir projesinde görev aldı. Teksar İnşaat’taki görevine 1993 yılında başlayan Mesut Geniş, Rusya ve Ukrayna’da projeler geliştirdi.


1997 yılında ise Ziya Denizoğlu ile birlikte Denge İnşaatı'ı kuran Mesut Geniş, planlama ve teklif işlerinde şirket sorumluluğunu aldı.


Daha çok mimari ve iç mimari alanlarında hizmet veren bir şirket olan Denge İnşaat'ın 4 ülkede ofisleri bulunuyor....