07 / 07 / 2024

deniz akkaya mimar arkadaşı

deniz akkaya mimar arkadaşı

Rumelihisarı’nda yeni ev alan Deniz Akkaya, dekorasyon için önceki gün Akmerkez’de mimar arkadaşıyla buluştu. İkili, Akkaya'nın yeni evinin dekorasyonuyla ilgili yaklaşık bir saat fikir alışverişinde bulundu...

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Deniz Akkaya Atina'dan ev alıyor!

Son yıllarda Kıbrıs ve Atina’dan ev almak trend oldu. Ünlüler çoğunluk olarak yatırım amaçlı Kıbrıs ve Atina’dan ev almayı tercih ediyorlar. 

Rossmann, Emaar Square AVM'de mağaza açtı!

Rossmann, Türkiye'de 100. mağazasını Emaar Square AVM’de açtı. Açılış törenine Eda Taşpınar ve Deniz Akkaya katıldı...

Bina yaparken çocukları düşünün!

İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, mimar ve müteahhitlerin projelerini çocukları düşünerek yapması gerektiğini vurguladı.

Mimar Selim Yuhay'ın eski eşinden 50 bin liralık tazminat davası!

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

Kabataş Martı Projesi, deniz trafiğini durduracak!

HALİÇ Metro Geçiş Köprüsü’nün de mimarı olan Hakan Kıran tarafından tasarlanan Kabataş Martı Projesi’nin inşaatı 28 Temmuz’da başlıyor. İnşaat süresince Kabataş deniz trafiğine tamamen kapatılacak.

Ayşegül Tecimer ve Mete Deniz çifti Arnavutköy'den ev aldı!

Tatillerde geçen eşi Mimar Mete Deniz ile İstanbul ve Bodrum'a gelen Ayşegül Tecimer'in 2 ay önce Arnavutköy'de lüks bir daire aldığı ortaya çıktı.

Seagull Marine Deniz İnşaat ve Sualtı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seagull Marine Deniz İnşaat ve Sualtı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, İsmail Erdem Nevşehir ve Rafet Övündür ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Akkaya Küçük Bebek sırtlarında milyon dolarlık ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, hayatında değişiklikler yapmaya başladı. Yeni hayatıyla birlikte evini de değiştiren Akkaya Küçük Bebek'te manzaralı ev aldı.

Deniz Akkaya Bebek'teki evine 1 milyon 50 bin dolar harcadı!

Yeniden bir araya geldiği sevgilisi Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni bir hayata başlıyor. Sevgilisi Murat Varol’dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındı.

Deniz Akkaya Boğaz'daki yeni evine taşındı!

Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Deniz Akkaya Bebek'teki yeni evine 3 milyon lira ödedi!

Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek olaylı bir şekilde ayrıldığı Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya yeni evi için masraftan kaçınmadı.

Deniz Akkaya, Boğaz'daki evi için 3 milyon TL harcadı!

Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

deniz akkaya mimar arkadaşı Haberi

deniz akkaya mimar arkadaşı

Rumelihisarı’nda yeni ev alan Deniz Akkaya, dekorasyon için önceki gün Akmerkez’de mimar arkadaşıyla buluştu. İkili, yaklaşık bir saat fikir alışverişinde bulundu. Öte yandan ‘Üzgünüm Leyla’ adlı tiyatro oyununda rol alan Akkaya, geçen hafta kızı Ayşe’nin de kendisini izlemeye geldiğini söyledi. Akkaya, “Sahnede oyun icabı başıma darbe gelince Ayşe korkup çığlık attı” dedi.


Akşam...