16 / 05 / 2024

Deniz Akkayanın yeni evi nerede

Deniz Akkayanın yeni evi nerede

Yeniden bir araya geldiği sevgilisi Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni bir hayata başlıyor. Sevgilisi Murat Varol’dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındı.

İnanlar Terrace Deniz projesi geliyor! Yeni proje!

İnanlar İnşaat ''Terrace'' markası ile yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. İnanlar İnşaat'ın yeni projesi Terrace Deniz, Bağdat Caddesi'nde yükseliyor.

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

FU Gayrimenkul ‘FU Mobil’ uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul, FU Mobil uygulamasının yeni sürümünü kullanıma açtı.

Risk almayın yeni konut alın!

İZEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, konut satın almak ya da kiralamak isteyen vatandaşları uyardı. Akgün, vatandaşların yeni konut almaları gerektiğini ifade etti.

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Çorum Osmancık'ın yeni imar planları askıya çıktı!

Çorum Osmancık'ın yeni imar planı Osmancık Belediye Meclisi tarafından onaylanarak ilan panosunda yayınlandı.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Zagreb Havalimanı'nın yeni terminali açıldı!

Zagreb Havalimanı'nın yeni yolcu terminali hizmete başladı. Yemi terminal binası Zagreb Havalimanı'nın yolcu kapasitesini yıllık 5 milyona çıkardı.

Deniz İstanbul fiyat yeni 2017!

Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Deniz İstanbul projesi 4 bin 649 daire ve 330 villadan oluşuyor. Projede peşin ödemelere yüzde 10 indirim sağlanıyor. İşte Deniz İstanbul fiyat yeni 2017...

Deniz Akkayanın yeni evi nerede Haberi

Deniz Akkayanın yeni evi nerede

Yeniden bir araya geldiği sevgilisi Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni bir hayata başlıyor. Sevgilisi Murat Varol’dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındı. Deniz Akkaya’nın yeni evi Küçük Bebek sırtlarında… Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek olaylı bir şekilde ayrıldığı Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi.


MASRAFTAN KAÇINMADI

Evi için kesenin ağzını açan Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi. Ünlü sunucu, böylece tüm yatırımını da yeni evine harcamış...