30 / 04 / 2024

Deniz Aksu kentsel dönüşüm açıklamaları

Deniz Aksu kentsel dönüşüm açıklamaları

Türkiye Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu, Türkiye'de dönüşmesi gereken 6,5 milyonluk stokun bir anda yenilenemeyeceğini söyleyerek, "Birinci odaklanmamız gereken nokta güçlendirilebilecek binalar olmalıdır." şeklinde konuştu.

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm için ortak akıl çağrısı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Türkiye'de kentsel dönüşüme öncelik verilmeli!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında İzmir ve Türkiye'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Kocaeli Deniz Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı, Deniz Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Fahiş kira ev fiyatlarına çözüm kentsel dönüşüm!

Hürriyet Gazetesi'nden Deniz Sipahi, bugünkü köşe yazısında Türkiye genelinde konut fiyatlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşüm çalışmalarının nasıl olması gerektiğini kaleme aldı.

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli Deniz Şimşek tarafından kuruldu.

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen son bina yıkıldı!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde, deniz dolgusu üzerinde olan ve korozyon sebebiyle tehlike arz ettiği belirlenen son binanın  yıkımı gerçekleşti. 

Rize'de Deniz Sitesi sakinleri kira yardımı için başvurular başladı!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dâhilinde yıkımı yapılan Deniz Sitesi sakinleri için kira yardımı başvuruları başladı.

Kentsel dönüşüm Rize'de kira ücretlerini artırdı!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon nedeniyle riskli duruma gelen 23 hektarlık alandaki 118 dükkân, 174 ofis ve 60 konutta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Kentsel dönüşüm ile birlikte bölge kira ücretleri arttı.

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Kara Ve Deniz Motorları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Kara Ve Deniz Motorları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Aksu tarafından kuruldu.

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Deniz Aksu kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

Deniz Aksu kentsel dönüşüm açıklamaları

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) mart ayı meclis toplantısı, "Sanayinin Sürdürülebilir Büyümesinde İnşaat Sektörünün Rolü ve Gelecek Vizyonu" ana gündemiyle yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, toplantıda konuşan Aksu, bankanın kuruluş sürecinden bahsederek, faaliyete geçtiklerini, her konuda yetkin bir şekilde faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

İnşaat sektörünün endüstriyel üretimle ciddi etkileşim içerisinde olduğunu söyleyen Aksu, talep devam ettiği sürece burada güçlü etkileşimin devam edeceğini belirtti.

Aksu, konut sektöründe talebin her zaman sürdüğünü dile getirerek Türkiye'de 18 milyon öğrenci bulunduğunu, yıllık 650 bin evlilik yapıldığını, 5 yılda yalnız yaşayanların sanayisinin 2 kat artmasının beklendiğini söyledi.

Kentsel dönüşümün çok iyi takip edilmesi gerektiğini dile getiren Aksu, burada maliyetlerin düşürülmesinin önemine de değindi.

Aksu, bazı OSB'lerin şehrin içinde kaldığını, bunlardan bir tanesinin de Bursa OSB olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu:

"Bu OSB'ler...