26 / 07 / 2024

Deniz Atabayden orman vakfı ziyareti

Deniz Atabayden orman vakfı ziyareti

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay belediye tarafından işletilen "Tavşan Burnu Tabiat Parkı ve halk arasında Didim Orman Kampı olarak bilmen alanın ilçenin vitrini olacağını belirtti.

Cebeci Dubleks Konutları’nda 3 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla yazlık ve kışlık keyfi bir arada

Kocaeli Kandıra Cebeci’de bulunan Cebeci Dubleks Konutları’nda teslimler için son bir ay kaldı. Hem yazlık hem de kışlık keyfini bir arada sunan proje, deniz ve orman manzarasıyla doğal bir yaşamın kapılarını açıyor. İşte ayrıntılar…

Turizm bölgelerindeki 51 değerli arazi 49 yıllığına özelleştiriliyor! İşte o araziler...

Aralarında deniz ve orman alanları ile yaylaların da yer aldığı Hazine'ye ait toplam 51 parça değerli gayrimenkul, turizm yatırımcılarına otel inşa etmeleri koşuluyla 49 seneliğine tahsis edilecek...

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı! Ödemeler başlıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, deniz salyasından (müsilaj) etkilenen küçük balıkçılara sağlanacak olan desteğin 2 bin liraya yükseltileceğini söyledi.

Kardelen 2020 İnşaat Nakliye Hafriyat Orman Ürünleri Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen 2020 İnşaat Nakliye Hafriyat Orman Ürünleri Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Pirsu Deniz tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul tarım ve orman alanlarına zarar verecek mi?

Kanal İstanbul Projesi nedeniyle zarar göreceği iddia edilen tarım ve orman alanları ile deniz canlıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Yöney İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Yöney tarafından kuruldu.

Altın Orman teslim tarihi!

İzmir Bornova'da 38 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Altın Orman'da ilk etap satışları başladı. Altın Orman'da konutların yüzde 80’i deniz manzarasına sahip..

Yeşilmavi Maltepe tertemiz orman havasıyla adalar manzarasını birleştirdi!

Sur Yapı, şimdi Yeşilmavi projesiyle Maltepe’nin değerine değer katmaya hazırlanıyor. Yeşilmavi Maltepe, ferah daireleri, sosyal tesisleri, yeşil alanları, deniz manzarası, çam kokularının yayıldığı orman havası sayesinde sakinlerine huzurlu ve modern bir yaşam alanı vaat ediyor.

Aydos Country'de Ramazan bayramına özel kampanya!

Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 50 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Aydos Country'de daireler deniz ve orman manzarası görüyor.

Vıp Land Rezidans satış ofisi!

Öz Burak İnşaat tarafından hayata geçirilen Vıp Land Rezidans projesinde toplam 87 adet daire bulunuyor. Projede deniz ve orman manzarasına cepheli daireler mevcut. Vıp Land Rezidans satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Arse Metal İnşaat Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arse Metal İnşaat Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tugay Deniz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe,Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Atabay orman kampını ziyaret etti!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay belediye tarafından işletilen "Tavşan Burnu Tabiat Parkı ve halk arasında Didim Orman Kampı olarak bilmen alanın ilçenin vitrini olacağını belirtti.

Bülent Yıldırım: Myrlea projesi Mudanya'nın simgesi olacak!

İlk etapta 240 konutun yer aldığı MYRLEA Konutları sosyal yaşam alanları ile tatil havasında günlük yaşam vaat ediyor. Lokasyon olarak bölgenin zirvesinde yer olan proje deniz ve orman manzarası ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor...

Deniz Atabayden orman vakfı ziyareti Haberi

Deniz Atabayden orman vakfı ziyareti

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay belediye tarafından işletilen "Tavşan Burnu Tabiat Parkı ve halk arasında Didim Orman Kampı olarak bilmen alanın ilçenin vitrini olacağını belirtti. Basın mensupları ile birlikte orman kampındaki çadırlarda ve karavanda kalan tatilcileri ziyaret eden Başkan Atabay amaçlarının kampa günlük, haftalık ve aylık olarak gelen vatandaşları bu alanda rahat edebilecekleri  daha hijyenik bir ortamda hem denizden hem de yeşil alandan faydalanmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Orman Kampı ile ilgili proje çalışmalarını başlattıklarını ifade eden Atabay "Aılelenn birlikte günübirlik gerçekleştirebilecekleri ve mangal yapabilecekleri uygun bir ortamın hazırlanması, cüger bir yandan da herkesin bütçesine uygun yarı kapalı balık restoranın yapılması on görmekteyiz. Ayrıca kapalı ve açık alan haline gettnlebllecek. konser verile cek, düğün ve toplantıların yapılabileceği bir platform düşünüyoruz....