29 / 04 / 2024

Deniz İstanbul Marina evleri

Deniz İstanbul Marina evleri

Keleşoğlu Holding'in Yakuplu sahilde hayata geçirdiği Deniz İstanbul’un Marina Evleri ve Mercan Konakları etaplarında teslimler yaklaşıyor..

Deniz İstanbul Marina Evleri denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor!

Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul’un “en büyük sahil kasabası” Denizİstanbul’un konut etaplarından olan Marina Evleri, 5 farklı villa seçeneği ile marina ve denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor.

Deniz İstanbul Kalyon projesi!

Toplamda 4 bin 500 konuttan meydana gelen Deniz İstanbul Mercan Konakları lansmanı 1 Aralık'ta gerçekleşecek. Projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları!

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplamda 87 adet villadan meydana gelen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satış ofisi!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satış ofisi ile 444 41 51 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Alanları minimum 553 metrekare olarak tasarlanan villaların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Deniz İstanbul Marina'da toplam 87 tane villa yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. Peki Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Yakuplu Deniz İstanbul Marina ulaşım!

Yakuplu Deniz İstanbul Marina ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Konut fiyatlarının 3 milyon TL'den başladığı proje 87 adet villadan oluşuyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina fiyatları!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Toplamda 87 tane villanın yer aldığı proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Marina Evleri Deniz İstanbul fiyatları!

Marina Evleri Deniz İstanbul fiyatları 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde inşa edilen projede konutlar 2016 yılı içerisinde teslim edilecek.

Yakuplu Deniz İstanbul Marina satış ofisi!

Yakuplu Deniz İstanbul Marina satış ofisi telefon numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre yakınlıkta olan projede villa fiyatları 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

Deniz İstanbul Marina satılık villa!

Deniz İstanbul Marina satılık villa alanları 553 metrekareden başlıyor. Toplam 87 adet villanın yer aldığı proje Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyatları villa tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan yüzde 75'lik bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satılık!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satılık villa büyüklükleri 553 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje deniz otobüsü iskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Denizİstanbul Marina Rezidans etabı satışta!

Denizİstanbul'un Marina Rezidans etabı satışa çıktı. Projede 14 etap bulunuyor...

Deniz İstanbul’un yeni etaplarında teslim heyecanı başladı!

Keleşoğlu Holding'in Yakuplu sahilde hayata geçirdiği Deniz İstanbul’un Marina Evleri ve Mercan Konakları etaplarında teslimler yaklaşıyor..

Deniz İstanbul projesinde son durum!

Keleşoğlu Holding deneyimiyle Yakuplu sahilde hayata geçirilen Deniz İstanbul projesindeki Mercan Konakları, Kalyon Evleri ve Marina Evleri'nin satışları devam ediyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat!

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat listesi KDV dahil 5 milyon TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Marina Evleri'nde teslimler 11 ay sonra yapılacak...

Deniz İstanbul'a yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi!

Türkiye’de çok sayıda sembol projeye imza atan Keleşoğlu Holding, Deniz İstanbul projesinde yer alan Mercan Konakları ve Marina Evleri’ni, 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’nde ilk kez yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Marina Evleri 87 villadan meydana geliyor...

Deniz İstanbul Marina Evleri denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor!

Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul’un “en büyük sahil kasabası” Denizİstanbul’un konut etaplarından olan Marina Evleri, 5 farklı villa seçeneği ile marina ve denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan etabında teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan Deniz İstanbul'da çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Yakuplu Deniz İstanbul satılık!

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire tipleri Mercan etabı için 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden proje Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Deniz İstanbul Mercan Marmara Mahallesi!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede ev alanları 127 metrekareden başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Marmara Mahallesi Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Deniz İstanbul 2021'de bitecek!

ESTON'un Beylikduzu Yakuplu'da yarım kalan projesini devralan Keleşoğlu, Deniz İstanbul adıyla projeyi geliştirip, satışa çıkardı. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak

Deniz İstanbul Keleşoğlu resimleri!

Ödemelere göre 60 aya kadar vadelendirilen proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşuyor. İşte Deniz İstanbul Keleşoğlu resimleri...

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim!

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Deniz İstanbul Marina evleri Haberi

Deniz İstanbul Marina evleri

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek projeleri sıralamasında ilk beşte yer alan Deniz İstanbul, Keleşoğlu Holding imzası ile Yakuplu sahilde yükseliyor. Deniz İstanbul’un Marina Evleri ve Mercan Konakları etaplarında teslimler yaklaşıyor.

1 milyar dolar yatırım değerine sahip Türkiye’nin en büyük sahil kasabası Deniz İstanbul’un teslim, inşaat ve satış çalışmaları hızla devam ediyor. 

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek projeleri arasında


Deniz İstanbul, Forbes Türkiye’nin geçtiğimiz yıl yayınlandığı İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek projeleri sıralamasında ilk beşte yer alıyor. 

Yakuplu sahilde 1,5 milyon metrekare arazi üzerinde inşa edilen Deniz İstanbul'da toplamda 8 etap bulunuyor. Projenin satışta olan 3 etabında alanları 66 ila 715 metrekare arasında değişen 1.328 konut 109 villa, alanları 70 ila 120 metrekare arasında değişen 50 adet ticari ünite bulunuyor. 

Projenin sosyal olanakları kapsamında,...