16 / 05 / 2024

Deniz Müzesi iletişim

Deniz Müzesi iletişim

Dünyanın en eski kadırgasının da aralarında yer aldığı 20 bin esere ev sahipliği yapan, arşivinde de 20 milyon belge bulunan Beşiktaş'taki Deniz Müzesi, yaklaşık 6 yıl süren restorasyonun ardından yarın açılacak...

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Deniz İstanbul iletişim bilgisi!

Deniz İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen proje 122 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim!

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Gayrettepe'de fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje toplam 104 bin 342 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Evleri iletişim!

Adım İstanbul Evleri iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 35 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

Deniz Müzesi iletişim Haberi

Deniz Müzesi iletişim

Deniz Müzesi, resmi açılışı öncesi basın mensuplarına tanıtıldı. Müze turu öncesi gazetecilere bilgi veren Deniz Müzesi Komutanı Deniz Kurmay Albay Fatih Erbaş, müzenin 1897'de Binbaşı Süleyman Nutki tarafından kurulduğunu ve çeşitli nedenlerle zaman zaman İstanbul'dan taşındığını anlattı.


Erbaş, müzenin 2. Dünya Savaşı'ndan sonra 1948'de Dolmabahçe Sarayı'nda hizmetlerine devam ettiğini, 1961 yılından itibaren ise Beşiktaş Meydanı'ndaki binasında faaaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.


Müzedeki eserleri daha iyi sergileyebilmek için 2005'te teşhir bölümünün genişletilmesine karar verildiğini belirten Erbaş, bu çerçevede bir proje yarışması düzenlendiğini ve birinci olan eserin uygulamaya konulduğunu bildirdi.


Deniz Müzesi ana binasının, bu yarışmada birinci olan projeye göre inşa edildiğine dikkati çeken Erbaş, 2007 yılında çalışmalarına başlanan müze inşaatının 2011'de sona erdiğini aktardı.


Ana binada, kayıklar galerisi, alt katında Barbaros Hayrettin Paşa Sergi Salonu, üst...