07 / 07 / 2024

Deniz Nakliyatı binası

Deniz Nakliyatı binası

Şirket kuruluşu 1843'e dayanan ve 2000 yılında özelleştirilerek faaliyetlerine devam eden Deniz Nakliyatı Taşımacılık Anonim Şirketi'nin merkezi, bilindiği üzere İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunuyor.

Karden Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karden Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Karaca tarafından kuruldu.

Deniz GYO Karaköy binasının değeri belli oldu!

Deniz GYO Karaköy binasının KDV hariç kira değeri 254 bin TL olarak belirlenirken, KDV hariç toplam değeri 75 milyon TL oldu. Gayrimenkulün toplam değeri KDV dahil 88 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

Özantaş Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özantaş Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Özant ve Önder Özant ortaklığında kuruldu.

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO Karaköy binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Beyoğlu Kemankeş Mah. 94 Ada, 141 Parsel'deki Karaköy binasının 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Dnz Murat İnşaat Metal Otomotiv Nakliyat Hafriyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Murat İnşaat Metal Otomotiv Nakliyat Hafriyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çimen Şahsiyar ve Murat Deniz ortaklığında kuruldu. 

Deniz GYO Karaköy binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Beyoğlu Kemankeş Mah. 94 Ada, 141 Parsel'deki Karaköy binasının 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Tsg Deniz Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tsg Deniz Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Işık tarafından kuruldu. 

Deniz Nakliyat'ın Üsküdar'daki yeni binasında inşaat sürüyor!

Şirket kuruluşu 1843'e dayanan ve 2000 yılında özelleştirilerek faaliyetlerine devam eden Deniz Nakliyatı Taşımacılık Anonim Şirketi'nin merkezi, bilindiği üzere İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunuyor.

Deniz GYO Karaköy binası değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortasklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO Karaköy binası 2017 değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Beyoğlu Kemankeş Mahallesi'nde yer alan Karaköy binasına ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Deniz GYO Karaköy binasını Aktarlı Turizm'e kiraladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Karaköy binası, Aktarlı Turizm ve İnşaat İşletmeleri'ne kiraya verildi.

Deniz Nakliyatı binası Haberi

Deniz Nakliyatı binası

Para Dergisi'nde yer alan habere göre Üsküdar, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde bulunan Denizcilik İş Merkezi'nde uzun yıllardır faaliyet gösteren firma, bütün şirket yönetimini buradan sağlıyor.

Kulisimize gelecek olursak... Deniz Nakliyatı, iki yıl önce yine Denizcilik iş Merkezi yanında kendilerine ait olan büyük bir plaza inşaatına başlamıştı. 8 dönüm arazide 40 bin metrekarelik inşaat yapıyordu.

Söz konusu bina şirketlerin ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip. Karma bir proje olarak tasarlanan binada toplantı salonu, seminer salonu, kreş, kuru temizleme, restoranlar, kafeler ve spor tesisi yer alıyor. Bu karma projenin inşaatı iki yıldır devam ediyor. Ne zaman biteceği konusunda da net bir bilgi yok. İstanbul'un en değerli bölgesinde 2 yıldır devam eden inşaatın bir türlü tamamlanamaması dikkatimizi çekti, aktaralım istedik...