22 / 05 / 2024

Deniz Nakliyat'ın Üsküdar'daki yeni binasında inşaat sürüyor!

Deniz Nakliyat'ın Üsküdar'daki yeni binasında inşaat sürüyor!

Şirket kuruluşu 1843'e dayanan ve 2000 yılında özelleştirilerek faaliyetlerine devam eden Deniz Nakliyatı Taşımacılık Anonim Şirketi'nin merkezi, bilindiği üzere İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunuyor.



Para Dergisi'nde yer alan habere göre Üsküdar, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde bulunan Denizcilik İş Merkezi'nde uzun yıllardır faaliyet gösteren firma, bütün şirket yönetimini buradan sağlıyor.

Kulisimize gelecek olursak... Deniz Nakliyatı, iki yıl önce yine Denizcilik iş Merkezi yanında kendilerine ait olan büyük bir plaza inşaatına başlamıştı. 8 dönüm arazide 40 bin metrekarelik inşaat yapıyordu.

Söz konusu bina şirketlerin ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip. Karma bir proje olarak tasarlanan binada toplantı salonu, seminer salonu, kreş, kuru temizleme, restoranlar, kafeler ve spor tesisi yer alıyor. Bu karma projenin inşaatı iki yıldır devam ediyor. Ne zaman biteceği konusunda da net bir bilgi yok. İstanbul'un en değerli bölgesinde 2 yıldır devam eden inşaatın bir türlü tamamlanamaması dikkatimizi çekti, aktaralım istedik...
 


Geri Dön