08 / 07 / 2024

Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü

Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü

Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgiye göre, geçen yıl ocak-mart döneminde 58 bin 329 olan Türk limanlarında ağırlanan kruvaziyer yolcuları, bu yılın aynı döneminde yüzde 45 azaldı.

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Sultan Al Kheır Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Al Kheır Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Deniz Demirci tarafından kuruldu. 

Hamza Dağ'dan Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ, Kanal İstanbul'la ilgili konuştu. Dağ, "Kanal İstanbul, deniz ticareti ve İpek Yolu hareketlenmesi noktasında stratejik önem arz ediyor" dedi.

Deniz GYO'nun olağan genel kurul kararları tescillendi!

Deniz GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı sonuçları, 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

Baykal Karacaoğlu, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu, 31 Mart 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

Bahar Yılmaz, Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine Bahar Yılmaz atandı. 

Deniz GYO kar payı dağıtacak mı?

Deniz GYO tarafından 2020 yılında kar payı dağıtımı yapılmamasına ve buna istinaden hazırlanan ekteki 2020 yılı Kâr Dağıtım Tablosunun Genel Kurul'un bilgisine ve onayına sunulmasına karar verildi.

Nazım Erdoğan'dan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Değişikliği değerlendirmesi!

sahibindencom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nazım Erdoğan, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te gerçekleştirilen düzenlemeye ilişkin, "Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan bu düzenlemeyi çok önemli buluyor ve destekliyoruz." dedi.

Deniz Köken: Köylerdeki imar problemiyle ilgili çalışıyoruz!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Köylerdeki imar problemiyle ilgili genel olarak çalışıyoruz" dedi.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Deniz GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Deniz GYO'nun 2 Nisan  2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Deniz GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi! 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 Nisan 2020 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Deniz GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Dr. Muharrem Faik Öztunç ve Sinan Kafadar, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları olarak Genel Kurul'a sunulacak...

Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü Haberi

Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü


Kruvaziyer turizminde yılın ilk çeyreğinde ağırlanan yolcular, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 45 azalarak 31 bin 932'ye geriledi. 


Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgiye göre, geçen yıl ocak-mart döneminde 58 bin 329 olan Türk limanlarında ağırlanan kruvaziyer yolcuları, bu yılın aynı döneminde yüzde 45 azaldı.


Bu dönemde ağırlanan 31 bin 932 yolcunun 313'ünü gelenler, 588'ini gidenler, 31 bin 31'ini de "transit" adlandırılan günübirlik turistler oluşturdu.


Yılın ilk 3 ayında Türk limanlarına yanaşan kruvaziyer ve yolcu gemileri de 37'den 22'ye geriledi. 


İzmir, 20 bin 877 yolcuyla bu yılın ocak-mart döneminde kruvaziyer turistlerinin yüzde 65'ini ağırladı, 9'u kruvaziyer tipi olmak üzere, 10 gemiye ev sahipliği yaptı.


İzmir'i 4 bin 969 yolcuyla İstanbul, 4 bin 358'le Kuşadası, bin 362'yle Bodrum ve 366'yla Marmaris takip...