16 / 05 / 2024

Denizhan Sezgin turizm

Denizhan Sezgin turizm

Mudanya’nın mahalle ve köylerine çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlar ve esnaflarla buluşan Denizhan Sezgin, sorun çözmede, fikir ve proje üretmede sivil toplum kuruluşları ve halkla birlikte ‘ortak akıl’ anlayışını benimsiyor.

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Omaroğlu tarafından kuruldu.

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 300  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Doğan Ve Sezgin Koçak tarafından kuruldu.

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Duran, Yener Ciner ve Şahao Sezgin ortaklığında kuruldu.

Metrokent Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metrokent Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Abdullah Öztürk, Aykut Baygın, Sezgin İpek ve Ayhan Ündeş ortaklığında Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ss Process Industry İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Process Industry İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Sezgin Şen tarafından 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Elit Grup İnşaat Turizm Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup İnşaat Turizm Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Evren Kayabaş ve Mustafa Sezgin Mınak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Nossa Turizm İnşaat ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Nossa Turizm İnşaat ve Otomotiv Anonim Şirketi, Sezgin Kızılkuş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nihat Ekşi Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Denizhan Sezgin: Turizmle planlı büyüyen Mudanya'yı birlikte oluşturacağız!

Mudanya’nın mahalle ve köylerine çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlar ve esnaflarla buluşan Denizhan Sezgin, sorun çözmede, fikir ve proje üretmede sivil toplum kuruluşları ve halkla birlikte ‘ortak akıl’ anlayışını benimsiyor.

Leyla Aydın, Efors Turizm ve İnşaat A.şž. 'yi kurdu!

Efors Turizm ve İnşaat Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Leyla Aydın, Başkan Yardımcısı olarak Sezgin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Güran Yahyaoğlu ile Helim Kurt görev yapacak

Martı Aphrodisias, turizm yatırım belgesi aldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Aydın İli, Karacasu İlçesi'ndeki Martı Aphrodisias Butik Oteli için alınan Turizm Yatırım Belgesi ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Onur Erdoğru, Başkan Yardımcısı olarak Burcu Ceren Peçinel ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise İbrahim Onur Karagöz görev alacak...

Taran İnşaat Turizm İşletmecilik şžirketi iflas etti!

Ankara İflas 21. İcra Dairesi, Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi iflas ettiğini duyurdu. Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi Uğur Mumcu Caddesi No: 55/8 Gaziosmanpaşa çankaya / ANKARA'da ye

Fatih Destebaşı, Aderans GYO Turizm İnşaat şžirketi'ni kurdu!

Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fatih Destebaşı, Başkan Yardımcısı olarak Osman Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fatih Destebaşı görev yapacak...

Denizhan Sezgin turizm Haberi

Denizhan Sezgin turizm


CHP’den Mudanya Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Denizhan Sezgin, mudanyayorum.com ‘un sorularını yanıtladı.

Mudanya’da düğümü çözebilecek sektörün turizm olduğunu ifade eden Sezgin, özellikle gençlere, kadınlara, çocuklara ve engelli vatandaşlara yönelik kültürel ve sosyal yaşam alanlarına sahip planlı büyüyen bir Mudanya hazırlığı içerisinde…

Aday adaylığı süresince Mudanya’nın mahalle ve köylerine çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlar ve esnaflarla buluşan Denizhan Sezgin, sorun çözmede, fikir ve proje üretmede sivil toplum kuruluşları ve halkla birlikte ‘ortak akıl’ anlayışını benimsiyor.

-Siyaset konusuna girmeden önce sizi okuyucularımıza daha iyi tanıtabilmek adına sivil toplum kuruluşlarında üstlendiğiniz aktif rollerden bahsetmek isteriz..  Öncelikle bize STK’larla olan bağınızı anlatır mısınız?

Malumunuz halka hizmet gayeniz olunca, halka hizmetin tek yolu siyaset değil. Biz de uzun yıllar sivil toplum kuruluşları bünyesinde çalışmalar...