30 / 04 / 2024

denizistanbul projesi evleri

denizistanbul projesi evleri

Keleşoğlu Holding’in Beylikdüzü Yakuplu sahil’de hayata geçirdiği Deniz İstanbul'da yüzde 25 peşinat 120 ay yüzde 0,70 veya 60 ay yüzde 0,42 faiz oranları ile iki farklı ödeme seçeneği sunuyor..

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

Keleşoğlu inşaat imzasıyla inşa edilen İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası Denizİstanbul projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Yakuplu Denizistanbul projesinde teslimler 2021 yılında tamamlanacak!

Denizistanbul projesi Yakuplu’da Keleşoğlu Holding imzası ile hayata geçiyor. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak projede 4 bin 610 konut, 319 villa ile otel, alışveriş merkezi, hastane ve okul gibi alanlar da yer alacak.

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı!

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanabilmek mümkün. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017'de!

Keleşoğlu’nun 'İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizistanbul projesi, Beşiktaş Four Seasons Hotel'de, bugün düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul Projesi Taksim'e 30 kilometre yakınlıkta inşa edilecek. 2021 yılında tamamlanması planlanan proje 1 milyar dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre konut projesi!

TOKİ Manisa Yunusemre Konut Projesi son başvuru tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlendi. TOKİ Manisa Yunusemre Konut Projesi Evleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarladı.

TOKİ Pamukkale Konut Projesi başvuru!

TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri ön talep toplamaya başladı. Projede daire tipleri 1+1'den 3+1 'e kadar tasarlandı.TOKİ Pamukkale konut projesi başvuru formu haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi başvuru tarihi!

TOKİ Denizli Konut Projesi Evleri toplam 25 bin daireden meydana geliyor. TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi başvuru tarihi ise haberimizin içinde yer alıyor.

Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri!

Denizli Belediyesi Konut Projesi Evleri ön talep toplamaya başladı. 25 bin Konut Projesi Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale ve Merkezefendi Belediyeleri tarafından hayata geçiriliyor.

Lavinya Marmara 2 projesi Evleri iletişim!

Lavinya Marmara 2 projesi Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 864 41 61 ve 0212 864 38 61 olarak belirlendi. Lavinya Marmara Evleri ‘nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri'nde teslimler Aralık 2016'da teslim!

Daire teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması öngörülen Yıldırım Kuleli Projesi Evleri'nin daire alanları 75 metrekareden başlıyor. Projede satış sürecine devam ediliyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri projesi!

Güneşli AB Yaşam Evleri projesi fiyatları 325 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks daireler mevcut.

İzmit Tuana Evleri 2.Etap Projesi ihalesi açıldı!

İzmit Cedit Mahallesi'nde, Bağçeşme bölgesinin arka kısmında yer alan bölgeye Kent Konut tarafından yaptırılacak 741 konutluk Tuana Evleri 2.Etap Projesi için inşaat ihalesi açıldı.

denizistanbul projesi evleri Haberi

denizistanbul projesi evleri
Denizİstanbul projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Keleşoğlu Holding’in denizle iç içe bir yaşam vaat ettiği Denizİstanbul sahil kasabası, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Beylikdüzü Yakuplu sahil’de yeşil ile mavinin buluştuğu bir ortamda hayata geçiyor. 


Denizİstanbul, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor. Hayata geçirdiği birçok sembol projede sektörün en çok kazandıran firmalarından olan Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul’da yüzde 25 peşinat 120 ay yüzde 0,70 veya 60 ay yüzde 0,42 faiz oranları ile iki farklı ödeme seçeneği sunuyor. 


DENİZİSTANBULDA YAŞAMAK İÇİN 12 NEDEN

1.200 dönüm alan üzerinde tamamı denize cephe ve marinaya komşu 4.619 konut ve 330  villadan oluşan Denizİstanbul, 135 bin metrekare akarsu yüzeyine sahip. Kişi başına...