07 / 05 / 2024

denizli 250 taksitle konut

denizli 250 taksitle konut

Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci'nin "TOKİ'den aylık sabit 250 TL taksitle 25 bin konut" müjdesini duyan Denizlililer, başvuru için geldiği Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale belediyelerine koştu

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

TOKİ Denizli projesi için beklenen gün geldi! 133 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de de 133 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Denizli'de 2.500 TL taksitle ev satıyor! Ev almak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli'de 2.500 lira taksitle konut satıyor... İşte detaylar...

TOKİ'den 1.250 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kolları sıvayan TOKİ, 26 ilde 160 konutu, 21 ilde 180 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı. Bursa'da kentsel yenileme uygulaması kapsamında 167 konutun aylık taksitleri de 1.250 TL'den başlıyor...

Denizli'de 250 konut inşa edilecek! 

Denizli'de deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bölgede 250 konut ve 1 cami inşa edeceklerini söyledi. 

Finansevim ile 250 bin aile faiz ödemeden taksitle ev sahibi oldu!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya yaptığı açıklamada faizsiz sistemle Türkiye'de 250 binin üzerinde ailenin ev, araç ve arsa sahibi olduğunu söyledi.

DKY Lokum Evler'de 3 bin 250 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Lokum Evler projesinde 3 bin 250 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje Tuzla Aydınlı'da hayata geçirildi..

Terrace Lotus'ta 2+1 daireler 4 bin 250 TL taksitle!

İstanbul Esenyurt'ta E-5 Karayolu üzerinde hayata geçirilen Terrace Lotus projesinde 2+1 daireler 4 bin 250 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor..

Aqua City Denizli'de bin 790 TL taksitle!

Aqua City Denizli'de bin 790 TL taksitle ödemeler yapılıyor. Sinpaş Süper Plan kampanyası kapsamında satışlar devam ediyor. 

TOKİ Denizli Merkezefendi'de 130 TL taksitle 270 ay vadeli ev!

TOKİ tarafından Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yaptırılan konutlarda 130 Türk Lirası ödemesi bulunan evler için 270 ay vade yapılacak.

Uşak'ta aylık 250 TL taksitle ev müjdesi!

Uşak Belediye Meclisi Mart ayı 4. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda bölgede aylık 250 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olacak projeden bahsedildi.

TOKİ Denizli 786 konut projesinde sona gelindi!

Denizli Valiliği dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi 786 konutun tamamlandığının müjdesini verdi. İhtiyaç sahibi 786 aile aylık 130 lira taksitle ev sahibi olacak.

denizli 250 taksitle konut Haberi

denizli 250 taksitle konut


Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci'nin pazar günü Denizli tarihinin en büyük hamlesi başlığıyla duyurduğu 250 TL taksitle 25 bin konut projesi büyük ses getirdi. Konut açığının en büyük sorun olduğunu kaydeden Zeybekci, "Evi olmayan, evli ve çocuklu ailelere öncelik verilecek, aylık sabit 250 TL taksit hiç artmadan peşinatsız ev sahibi yapacağız" açıklaması üzerine dün Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkez Efendi Belediyesi'ne başvurular başladı. Vatandaşlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi ve Pamukkale belediyelerine koştu. Sabahın erken saatlerinden itibaren izdiham oluşturan vatandaşlardan öğle saatlerine kadar yaklaşık bin 500 kişi ön başvuru yaptı. İlk gün sabah saatlerinden öğleye kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne 650, Merkezefendi Belediyesi'ne 300 Pamukkale Belediyesi'ne de 200 başvuru yapıldığı öğrenildi. 


"Koşarak geldim"

Ev sahibi olmayı hayal...