27 / 04 / 2024

Denizli Adliye Sarayı ek bina yapım ihalesi ne zaman

Denizli Adliye Sarayı ek bina yapım ihalesi ne zaman

Denizli Adliye Sarayı için Adalet Bakanlığı 15 bin metrekarelik ek bina ihalesine çıkıyor. Ek bina, mevcut binanın karşısındaki otoparkın üzerindeki arsaya inşa edilecek ve 450 günde bitirilecek...

TOKİ Denizli Çardak Saray başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çardak Saray Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Denizli Çardak Saray başvuruları 31 Mart'ta sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çardak Saray projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 31 Mart 2021 olarak belirlendi.

Denizli Çardak Saray başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çardak Saray projesinde yer alan 123 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

TOKİ Denizli Çardak 187 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Çardak İlçesi, Saray Mahallesi 187 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Denizli Çardak'a konut ve ticaret merkezi!

Denizli İli, Çardak İlçesi, Saray Mahallesi 187 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs'ta saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Çardak 187 konut ihalesi 30 Mayıs'ta!

Denizli İli, Çardak İlçesi, Saray Mahallesi 187 Adet Konut , 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs tarihinde saat 14:00'de geçekleştirilecek.

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Mersin Erdemli Adalet Sarayı bu yıl açılacak!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasında sona yaklaşıldı. Erdemli Adalet Sarayı'nın bu yıl içinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün itibari ile Denizlililere hizmet vermeye başladı...

Vogue Çağlayan Evleri iletişim!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan'da fiyat ve teslim tarihi henüz netleşmedi. Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayına yakın mesafede yer alıyor...

Vogue Çağlayan projesi geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan Gürsel Mahallesi'nde inşa edilen Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayı'na yakın konumda yer alıyor. Projede detayların 6 ay içinde netleşmesi planlanıyor.

Denizli Adliye Sarayı ek bina yapım ihalesi ne zaman Haberi

Denizli Adliye Sarayı ek bina yapım ihalesi ne zaman

2004'te faaliyete geçen fakat 10 yıl içinde artan suç oranına karşı yetersiz kalan Denizli Adliye Sarayı için Adalet Bakanlığı 15 bin metrekarelik ek bina ihalesine çıkıyor. Ek bina, mevcut binanın karşısındaki otoparkın üzerindeki arsaya inşa edilecek ve 450 günde bitirilecek. 


2004 yılında faaliyete geçen Denizli Adliyesi, her geçen gün büyüyen Denizli'ye dar geldi. Adalet sarayının hizmete başladığı yıllarda yıllık 15 bin davaya bakılırken, bugün bu sayı 30 binlere çıktı. Yetersiz kalan Adliye Sarayı sorununu çözmek için Adalet Bakanlığı düğmeye bastı. Ek bina yapımını ihaleye çıkardı. Ek bina 450 günde tamamlanacak. Hukuk mahkemeleri, icra birimi, Denetimli serbestlik ve idare mahkemeleri ek binada hizmet verecek. Yeni Adliye, mevcut binaya ek olarak karşısındaki otoparkın üzerindeki boş arsaya inşa edilecek. Ek binada, Hukuk mahkemeleri,...