18 / 05 / 2024

Denizli Akhan üst geçit projesi

Denizli Akhan üst geçit projesi

Akhan Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akhan Mahallesi sakinlerine yaya üst geçidi müjdesi verdi.

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

Denizli Babadağ'da 100 ev restore edildi!

Denizli’nin Babadağ ilçesinde, turizm potansiyeli oluşturmak için 100 evin dış cepheleri orijinaline uygun restore edilip, çeşitli renklere boyandı. Rengarenk evler, adeta doğal stüdyo haline döndü.

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Akkonak ve Karaman Mahallelerinin üst yapı sözleşmesi imzalandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Merkezefendi Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılacak olan Akkonak ve Karaman Mahallelerinin üst yapı çalışmaları için sözleşme imzalandı...

Denizli Akhan Virajı yeniden düzenlendi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 121 Dev Proje kapsamında başladığı Akhan virajı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Denizli'de Akhan virajı düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akhan virajı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Gebze Denizli Göleti'nin gövdesi yükseltilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesindeki organize sanayi bölgeleri ile üst kesimlerinde yer alan mahallelerin içmesuyu ihtiyacının bir kısmını karşılamak için kullandığı Denizli göleti gövdesinin yükseltilmesi için çalışmalara başladı.

Denizli'deki Ankara Yolu projelerinde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında yapımı devam eden Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ve Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yol düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Denizli Çameli’ye 18 milyon liralık dev alt yapı yatırımı!

Çameli’ye toplamda 18 milyon liralık bir alt yapı yatırımı gerçekleştireceklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sonrasında Çameli Belediyemiz ile birlikte bu bölgelerin üst yapılarını yapacağız” dedi.

Denizli'de 14 okul kapatılıyor!

OLAĞANÜSTÜ Hal uygulaması kapsamında bugün yayımlanan kararname kapsamında Denizli'de 14 özel okul ve 23 dernek hakkında kapatma kararı verildi. Bu kuruluşların kapısına, polis gözetiminde kilit vuruldu.

Pamukkale Cankurtaran'da 750 bin TL'lik üst yapı yatırımı yapıldı!

Denizli'de Pamukkale Belediyesi, Cankurtaran Mahallesi'nde 750 bin liralık üst yapı yatırımı yaptı. Türkmenistan Caddesi başta olmak üzere üst kısımdaki sokaklar ve cadde kaldırımına ve yola parke taşı döşeniyor.

Denizli Akhan’a üst geçit müjdesi!

Akhan Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akhan Mahallesi sakinlerine yaya üst geçidi müjdesi verdi.

Denizli Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Osman Zolan, "Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi

Denizli Akhan üst geçit projesi Haberi

Denizli Akhan üst geçit projesi


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Akhan Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Akhan Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programına eşi Berin Zolan ile birlikte katılan Başkan Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı. İftar yemeğinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Zolan, Akhan’ın Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne sonradan bağlanan bir belde olduğunu anlatarak, “Burada tüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. En son mahallemize doğalgaz getirdik. Bazı sokaklarımızda bu çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bu sene tamamlayacağız” dedi.


İhalesi yapıldı


İftarın çok güzel geçtiğini belirten Başkan Zolan, gösterdikleri ilgi nedeniyle Akhan sakinlerine teşekkür etti. Ankara Karayolu’nun mahalleyi ikiye böldüğünü, bu nedenle ulaşımda sıkıntılar yaşanabildiğini anlatan Başkan Zolan, Akhan’a yaya üst geçidi müjdesi verdi. Başkan Zolan, “Burada hayata geçireceğimiz yaya üst geçidinin...