28 / 04 / 2024

Pamukkale Cankurtaran'da 750 bin TL'lik üst yapı yatırımı yapıldı!

Pamukkale Cankurtaran'da 750 bin TL'lik üst yapı yatırımı yapıldı!

Denizli'de Pamukkale Belediyesi, Cankurtaran Mahallesi'nde 750 bin liralık üst yapı yatırımı yaptı. Türkmenistan Caddesi başta olmak üzere üst kısımdaki sokaklar ve cadde kaldırımına ve yola parke taşı döşeniyor.



DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi, Cankurtaran Mahallesi'nde 750 bin liralık üst yapı yatırımı yaptı.

Pamukkale Belediyesi'nin Cankurtaran Mahallesi'nde başlattığı üst yapı çalışmaları kapsamında, Türkmenistan Caddesi başta olmak üzere üst kısımdaki sokaklar ve cadde kaldırımına ve yola parke taşı döşeniyor. Mahallenin merkez kısmında 12 bin metrekare, üst kısmında ise 18 bin metrekare olmak üzere Cankurtaran'nda 30 bin metrekare alan 750 bin liralık bir yatırımla parke döşeniyor.


 AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cankurtaran'da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlar, Cankurtaran'ın üst yapısında değişim yaratan çalışmalardan dolayı Başkan Gürlesin'e teşekkür etti. 


Başkan Gürlesin, ilçe genelinde üst yapıda 2 yılda ciddi bir mesafe aldıklarını belirterek, "Pamukkale İlçemizde her alanda çalışmalarımız sürüyor. Hayallerimiz ne ise bir bir Pamukkale'de gerçeğe dönüşüyor. Her alanda yoğun bir tempo içindeyiz. Özellikle üst yapı anlamında ilçemizin hak ettiği ne varsa onu sağlamak adına planladığımız süreçte çalışmalarımızı yürütüyoruz. 30 mahalle de 50 kilometreyi bulan 30 milyon liralık dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının yanı sıra ara caddelerde de yoğun bir şekilde üst yapı hamlemizi yürütüyoruz" dedi.


Hürriyet


Geri Dön