28 / 04 / 2024

İlkadım Belediyesi 500 bin TL'lik eğitim yatırımı yaptı!

İlkadım Belediyesi 500 bin TL'lik eğitim yatırımı yaptı!

İlkadım Belediyesi, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında yaklaşık 500 bin TL eğitim yatırımında bulundu. Başkan Tok, geleceğin serveti olan gençler için durmadan yorulmadan çalışacaklarını söyledi.



İlkadım Belediyesi, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında yaklaşık 500 bin TL eğitim yatırımında bulundu.

İlkadım Belediyesi ’Eğitime Sınırsız Hizmet Projesi’ kapsamında 2014-2015 eğitim öğretim yılında İlkadım ilçe genelindeki eğitim kurumlarına yapmış olduğu bakım onarım, çevre düzenlemesi, parke taş, asfalt ve yeşil alan çalışmalarına yaklaşık 500 bin TL harcadı. İmkanlar ölçüsünde tüm okullara destek olduklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2015-2016 Eğitim öğretim döneminde de bu çalışmaların hız kesmeyeceğini ifade etti. Başkan Tok, geleceğin serveti olan gençler için durmadan yorulmadan çalışacaklarını söyledi.


"AYDINLIK GELECEK İÇİN"

İlkadım İlçesinin Samsun’un eğitim öğretim yuvaları noktasında kalbi olduğunun altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar ilçemizde bulunan eğitim öğretim yuvalarımız için desteğimizi esirgemedik. İmkanlarımız doğrultusunda hangi okulda eksikler var ise bu eksiklikleri tamamlamak için hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Samsun’un en yoğun eğitim yuvalarının bulunduğu İlkadım İlçemiz eğitim öğretimin adeta kalbi olmuştur. Köklü liselerimiz ilkokullarımız kolejlerimiz ile eğitimin markası olan İlkadım bu noktadan daha üst noktalara çıkmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için gece gündüz, yaz kış demeden çalışıyoruz. Çocuklarımızın daha ferah, daha sağlıklı, daha konforlu bir eğitim hayatı geçirmeleri, geleceğe daha aydınlık bakabilmeleri için Milli Eğitim Müdürlükleri’mizle istişarelerde bulunarak bu hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu yatırımlarımız ilerleyen yıllardaki eğitim öğretim dönemlerinde de imkanlarımız doğrultusunda devam edecektir" dedi.



Hürriyet 


Geri Dön