28 / 04 / 2024

10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği!

10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği!

Kayseri’de 10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği verilecek. Peki üniversite öğrencileri bu desteğe nasıl kavuşacak. İşte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar.



Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına çok az bir zaman kaldı. Kayseri’de öğrenim görecek üniversite öğrencilerine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’tan müjdeli haber geldi. Memduh Büyükkılıç, yeni eğitim ve öğretim yılında ihtiyaç sahibi 10 bin öğrenciye eğitim desteği verileceğini duyurdu.

Büyükkılıç, bu kapsamda öğrenci başı 4 bin TL olmak üzere toplam 40 milyon TL’lik bir destek verileceğini söyledi.  Kayseri’de ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine büyük destek… Öğrenim yılına hazırlık desteği verilecek. Müjdeyi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç duyurdu.  Öğrenci başı 4 bin TL olmak üzere üniversite öğrencilerine toplamda 40 milyon TL’lik bir destek sağlanacak. “Tam 10 bin öğrencimize eğitim desteği vereceğiz” diyen Büyükkılıç, destekten yararlanmak isteyen üniversite öğrencilerinin belediyenin internet sitesinden başvuru yapmaları gerektiğimi açıkladı. 

10 bin üniversite öğrencisine 4 bin TL’lik eğitim desteği!
Kayseri’de okuyacak öğrencilerin barınma sorunu yaşamayacağının müjdesini de veren Büyükkılıç, Kredi Yurtlar Kurumu ile, belediye ile  sivil toplum kuruluşlarıyla ve hatta otellerle biraraya gelinerek çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.


Geri Dön