18 / 05 / 2024

Denizli Akhan üstgeçit

Denizli Akhan üstgeçit

Akhan Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akhan Mahallesi sakinlerine yaya üst geçidi müjdesi verdi.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

Denizli Akhan Virajı yeniden düzenlendi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 121 Dev Proje kapsamında başladığı Akhan virajı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Denizli'de Akhan virajı düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akhan virajı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Ordu yürüyen merdivenli üstgeçit için çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın teleferiğe ve sahile daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen üst geçidin yapım çalışmalarına başlandı.

Sakarya Erenler Üstgeçit Projesi'nin ihalesi bugün!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine bugün çıkılacağını açıkladı.

Denizli'deki Ankara Yolu projelerinde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında yapımı devam eden Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ve Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yol düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Şanlıurfa'ya yeni üstgeçit!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Tugay önüne 50 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğinde yapılması planlanan çift asansörlü üst geçidin yapımına başladı.

Denizli Akhan’a üst geçit müjdesi!

Akhan Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akhan Mahallesi sakinlerine yaya üst geçidi müjdesi verdi.

Kocaeli'ye yeni üstgeçit yapılacak!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Üniversite Hastanesi yolu üzerinde bulunan B kapısında öğrenci giriş ve çıkış yoğunluğunun fazla olduğu ışıklı hemzemin kavşağın kaldırılması amacıyla yaya üstgeçit köprüsü yapılacak.

Karaman'a yeni üstgeçit!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve Siyahser Mahallesi ile Beyazkent Mahallesi arasında yapılması planlanan üstgeçit projesinin yapım ihalesi gerçekleşti.

Denizli Akhan üstgeçit Haberi

Denizli Akhan üstgeçit


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Akhan Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Akhan Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programına eşi Berin Zolan ile birlikte katılan Başkan Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı. İftar yemeğinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Zolan, Akhan’ın Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne sonradan bağlanan bir belde olduğunu anlatarak, “Burada tüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. En son mahallemize doğalgaz getirdik. Bazı sokaklarımızda bu çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bu sene tamamlayacağız” dedi.


İhalesi yapıldı


İftarın çok güzel geçtiğini belirten Başkan Zolan, gösterdikleri ilgi nedeniyle Akhan sakinlerine teşekkür etti. Ankara Karayolu’nun mahalleyi ikiye böldüğünü, bu nedenle ulaşımda sıkıntılar yaşanabildiğini anlatan Başkan Zolan, Akhan’a yaya üst geçidi müjdesi verdi. Başkan Zolan, “Burada hayata geçireceğimiz yaya üst geçidinin...