02 / 05 / 2024

Denizli-Antalya YHT

Denizli-Antalya YHT

AK Parti Denizli iI Başkanı Şahin Tin, "Denizli çiftçisi de sanayicisi de ürettiğini daha hızlı ve daha kolay satacak. Turizm merkezleri daha da yakınlaşacak, Kıyıdakiler Denizli'ye kolayca gidip gelecek" dedi.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak!

İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak.İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılıyor.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesine 6 firmadan teklif!

İzmir ve Antalya'yı birleştirecek otoyol projesinin 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının yapım ihalesine altı firma teklif verdi. Otoyolun yapım süresi tamamlandığında iki şehir arası seyahat süresi 1 saat olacak.

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri YHT'nin tamamlanma süreci mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 3 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak olan otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 3 Temmuz 2020 tarihine ertelendi. 

Aydın-Denizli Otoyolu'nun ihalesi 11 Haziran'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya'nın arasındaki mesafeyi kısaltacak 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının ihalesinin 11 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini söyledi.

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 11 Haziran'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 11 Haziran tarihinde yapılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu projesi 8'nci kez ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabı için 8. kez ihale yapılacak. İhale tarihi 12 Mayıs olarak açıklandı...

Aydın-Denizli Otoyol ihalesine onay!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İzmir-Aydın Otoyolu'nun devamında yer alan ve İzmir'den Antalya'ya kadar kesintisiz ulaşımı sağlayacak otoyolun ikinci etabını oluşturan Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi sonucunun onaylandığını bildirdi...

İzmir-Antalya Otoyolu 2. Etap ihalesi 21 Haziran'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir-Antalya Otoyol Projesi'nin ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu için 21 Haziran'da ihaleye çıkılacağını söyledi.

Denizli'ye otoyol müjdesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Denizli Vizyon Başkent Buluşması" programında gerçekleştirdiği konuşmada, Denizli'den geçecek olan İzmir-Antalya otoyolunun gerekli olurlarının Bakanlar Kurulu'nda imzalandığını söyledi.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi sona yaklaşılırken, trafiğe ilk açılış İzmir-Antalya gidiş istikametinde yapılıyor.

YHT ile Eskişehir Antalya’ya bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i ziyaret etti. Arslan, ziyereti sırasında ''Eskişehir’i Afyonkarahisar üzerinden Antalya’ya yani Akdeniz’e bağlayacağız'' dedi.

Denizli-Antalya YHT Haberi

Denizli-Antalya YHT

Büyük projeler hayata geçecek.

İzmir'e, Aydın'a ya da Antalya'ya gelen turistin bir solukta kendini Denizli'de bulacağını ifade eden Başkan Tin, "Denizli daha çok konaklanan bir turizm merkezi olacak. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, başkanlığı döneminde Denizli'ye unutulmaz projeler kazandırdı. Şimdi Ankara'da siyasetin merkezinde yine Denizli'ye büyük projeler kazandırmak için çabalıyor. İnşallah açıkladığımız bu projeler de kısa sürede hayata geçecek" açıklamasını yaptı. 



Yeni...