25 / 07 / 2024

denizli arazi satışı

denizli arazi satışı

Denizli 3. İcra Müdürlüğü Denizli merkez Salihağa köyündeki imar dışı tarım arazisi vasıflı taşınmazı açık artırma ile satışa çıkardı.

Milli Emlak, 277 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! KDV'den muaf, taksitli ödeme fırsatı! 

Milli Emlak, Denizli ve Mersin'de yer alan 12 adet arsa ve araziyi KDV'den muaf olarak, taksitli ödeme fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli ve Antalya'da 2 arsa, 2 konut ve 1 arazi satılıyor! 

Kocaeli ve Antalya'da 2 arsa, 2 konut ve 1 arazi satılıyor. Belediyeler satış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak'tan Ankara, Bolu ve Denizli'de satılık arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Bolu ve Denizli'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor.

Arazi yatırımcıları dikkat! Nerelerden imara yakın arazi satın almalısınız?

Arazi yatırımcılarının merak ettiği "Nerelerden imara yakın arazi satın almalısınız?" sorusunun yanıtını Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül verdi. 

Belediyeler, İzmir'de konut, iş yeri ve arazi satıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

İzmir Bayındır'da ve Bergama'da 4 adet arazi ile 3 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki İzmir'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İki ilde 6 adet arazi satılıyor! 134 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi sahibi olabilirsiniz!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16.Bölge Müdürlüğü ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu , Erzincan ve Çankırı'daki 6 adet arazi satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte detaylar...

CHP'li Cumhur Uzun'dan 'Türkiye parselleniyor' tepkisi: Yabancılara 2.730 futbol sahası büyüklüğünde arazi satıldı!

CHP'li Milletvekili Cumhur Uzun, yabancılara satılan toplam konut ve arsa rakamlarını açıkladı. Yabancılara 2.730 futbol sahası büyüklüğünde arazi satıldığını söyleyen Uzun 'Türkiye parselleniyor' diyerek tepki gösterdi. 

Yatırımcılar dikkat! Gaziantep ve Bursa'daki 44 arsa-arazi satışa çıktı!

Gaziantep ve Bursa'da yer alan 44 adet arsa ile arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 10 Temmuz ve 17 Temmuz'da yapılacak.

2 şehirde 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

İzmir ve Antalya'daki 40 adet arsa ve arazi satışa sunuldu. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

Milli Emlak Ankara ve bir şehirde daha arazi satıyor! KDV'den muaf arazi arayanlara müjde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Zonguldak'ta yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

İki ildeki tam 38 arsa ve arazi satışa çıktı! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Manisa ve Bingöl'de yer alan 38 adet arsa ve arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yeni bir arsa ya da arazi sahibi olmak isteyenlerin radarına giren ihaleler 11 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

Çanakkale, Konya ve İzmir'de 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Bu tarihlere aman dikkat!

Çanakkale, Konya ve İzmir'de yer alan 40 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler tüm detayları duyurdu. İşte ayrıntılar...

Bursa ve Konya'da 65 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenler için tarih verildi! 

Bursa ve Konya'da yer alan 65 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki iki ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ilanlar...

denizli arazi satışı Haberi

denizli arazi satışı


Denizli merkez Salihağa köyü Değirmen mevkiindeki 407 bin 650 metrekare büyüklüğündeki imar dışı tarım arazisi vasıflı taşınmaz borçtan dolayı 844 bin 766,66 liraya açık artırma ile satışa çıkarıldı.


Sulama kanalı bitişindeki arazi köye yakın tren yolu cepheli olma özelliğine sahip. Kuzeyinde çürüksü Menderes nehrinin bulunduğu arazinin 9 kademeli bölümünde halihazırda pamuk ekili iken 2 kademe bölümünde ise mısır ekili. 


Arazinin açık artırma usulu satışı ilk olarak 2 Kasım 2012 tarihi 14.00-14.05 saatleri, 2. satış günü 12 Kasım 2012 14.00-14.05 saatleri olararak belirlenirken, satış Denizli Adliye Sarayı 23. nolu Gayrimenkul satış odasında yapılacak.


Detaylı bilgi için