04 / 05 / 2024

denizli asfalt çalışmaları

denizli asfalt çalışmaları

Çal Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. İlçede asfalt çalışması yapılıyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan da Akça Asfalt tarafından ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor.

Denizli Sarayköy'ün yolları sil baştan!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında ilçelere yapılması planlanan sıcak asfalt çalışmaları son sürat devam ediyor.

Denizli'ye asfalt şantiyesi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında şehir dışına çıkartılacak asfalt şantiyesi inşaatında incelemede bulundu.

Denizli'de sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ve Tavas ilçelerinde 121 Dev Proje ile başlatılan Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını inceledi.

Denizli Büyükşehir’den 800 kilometre asfalt!

Denizli genelinde yol yapımı ve ulaşımla ilgili seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmasında da büyük bir mesafe aldı.

Denizli Acıpayam'da 10 kilometrelik asfalt çalışması tamamlandı!

2016 yılı programına alınan asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Acıpayam Belediyesi, özellikle mahallelerde soğuk asfalt çalışmalarına ağırlık veriyor.

Denizli asfalt şantiyesi şehir dışına taşınacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aktepe Mahallesi sakinlerine daha önce söz verdiği asfalt şantiyesinin şehir dışına taşınarak, kentin yeni ve modern bir asfalt tesisine kavuşacağı müjdesini verdi.

Denizli Kalker Ocakları Kırma-Eleme Tesisi projesinin toplantısı 6 Aralık'ta!

Denizli Pamukkale'de bulunan 2-a Grubu Kalker Ocakları, Kırma-Eleme Tesisi Hazır Beton Santrali ve Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 6 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Denizli Bahçelievler'de yollar yenileniyor!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi'nde bulunan Bahçelievler Mahallesi sakinleri, asfalt yollara kavuşuyor. Yıllardır toprak olan yollar asfaltlanırken, ulaşım ağının daha kolay ve rahat hale gelebilmesi için yeni yollar açılıyor.

Denizli Aqua City adres bilgileri!

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede ödemelere göre banka kredisi uygulanıyor. Denizli Aqua City adres bilgileri kapsamında İzmir Asfaltı Üzeri 5 kiometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Aqua City Denizli adres!

Daire alanlarının 72 metrekareden başladığı proje toplam 900 adet daireden meydana geliyor. Aqua City Denizli adres bilgileri kapsamında proje İzmir Asfaltı Üzeri 5 kilometre mesafede yükseliyor.

Denizli Bozburun'a 3 milyon TL'lik yol yatırımı yapılıyor!

Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi 3 milyon TL’lik yatırımla ilçeye 15 kilometre uzunluğunda yeni yol açarken, 150 bin metrekare’de sıcak asfalt atıyor. Merkezefendi Belediyesi 3 milyon TL’lik yol yatırımı yaparak bölgeye adeta yeniden hayat veriyor.

Denizli Çivril'de asfalt çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımları inceledi.Çivril'de asfalt çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı ve Işıklı'ya da kilit parke taşı hibe etti.

Denizli Çal'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Çal Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. İlçede asfalt çalışması yapılıyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan da Akça Asfalt tarafından ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor.

denizli asfalt çalışmaları Haberi

denizli asfalt çalışmaları


Çal Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.  İlçede asfalt çalışması yapılıyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan da Akça Asfalt tarafından ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor. 


Çal Belediyesi, ilçeye yeni bir 'görünüm kazandırmak için çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan da Akça Asfalt tarafından ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor. 

Çal ilçesinde asfalt çalışması başladı. TOKİ binalarının bulunduğu bölgeye yapılan asfalt çalışması ile ilçe yeni bir Fethi Akçan görünüm kazanacak. Ve bu bölgedeki asfaltlama "örnek çalışma" olacak. 

Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan DRT Denizli ve Denizli Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "TOKİ binalarının olduğu alanda bir asfalt çalışması yapılıyor. Buraya aynı zamanda kilit taşı döşenecek. İlçemiz bu çalışmalar sayesinde modern bir şehir görünümü kazanacak. Burada çalışan arkadaşlarımıza da teşekkür...