07 / 05 / 2024

Denizli belediye projeleri

Denizli belediye projeleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çal, Çivril ve Baklan ilçelerindeki 13 mahalleye 70 kilometre içme suyu iletim hattı döşüyor

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

Denizli Belediye Meclis'inde inşaat sektörü konuşuldu!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, inşaat sektörünün durumu ele alındı. Danıştay 6. Dairesi’nin kararı, 'Yapı sahipleri başta olmak üzere müteahhitlerin ve kooperatiflerin inşaat başvuruları durma noktasına geldi' yönünde oldu.

İzmir'e Arkeloji ve Medeniyetler Müzesi kurulacak!

İzmir için büyükşehir belediye başkan adaylığı açıklanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, geçmişte de Denizli Belediye başkanlığı yaptı. Zeybekci, ilk röportajını verdi.

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Denizli Yatağan'a meydan müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede gerçekleştirdiği yatırımları inceleyen Başkan Zolan, ardından Yatağan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Murat Yücel dükkan projeleri hakkında bilgi verdi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çayarası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, Çayarası’nda yapılacak olan yeni dükkân projeleri hakkında bilgi verdi

Çivril Belediye binasına Büyükşehir'den destek!

Çivril Belediye binasına Büyükşehir'den destek Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısının 4. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleştirildi.

Denizli belediye projeleri Haberi

Denizli belediye projeleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çal, Çivril ve Baklan ilçelerinde toplam 13 mahalleyi içine alan altyapı çalışması başlattı. Çal'ın Süller, Kocaköy, Şapçılar, Aşağıseyit, Gelinören ve Dayılar; Çivril'in Çıtak, Kıralan ile Baklan'ın Hadim, Konak, İcikli, Beyelli ve Kavaklar mahallesinde yapılan incelemede, mevcut içme suyu depolarının uzun yıllar önce yapıldığı ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayamadığı belirlendi. Çalışmanın ardından DESKİ tarafından proje hazırlandı. Mahallelerde ayrı depo ve sondaj kuyularından içme suyu temin edildiği için bakım ve onarım maliyetlerinin yüksek olduğu ifade edilirken, bir süre önce başlatılan çalışmaların ilk etabı tamamlandı.


Depolar yapıldı


Bölge halkının modern ve nitelikli içme suyuna kavuşması, ayrıca bakım onarım giderlerinden tasarruf sağlanması için yapılan projede, Çal'ın Süller mahallesine biri 500'lük diğeri 2 bin metreküplük 2 içme...