06 / 05 / 2024

denizli belediyesi başkanlığı

denizli belediyesi başkanlığı

Denizli Belediye Başkanlığı, Denizli merkezde bulunan arsayı 4 milyon 850 bin TL'ye satacak. Satış, 26 Haziran Salı günü saat 15:00'de yapılacak

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

TOKİ Denizli Serinhisar başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileileri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Denizli Honaz başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Honaz projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Denizli Bekilli başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını ödemediği için icralık mı oldu?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını 6 aydır ödemediği için, site yönetimi tarafından icraya verildi...

TOKİ Denizli Honaz başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Honaz projesinde yer alan 54 adet konut için başvuru dönemi 28 Haziran'da sona eriyor.

Kulp Belediye Başkanlığı'na mimar alınacak!

Diyarbakır Kulp Belediye Başkanlığı'na mimar alınacak. Mimar kadrosunu başvurmak isteyen adaylar 28 Şubat-4 Mart 2019 tarihleri arasında Kulp Belediyesi'ne istenilen belgeleri teslim etmesi gerekiyor...

TOKİ Denizli Çivril başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çivril projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kazlıçeşme Başkanlık Binası hizmete girdi!

Orijinaline sadık kalınarak restore edilen Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası ve Sanat Galerisi törenle hizmete açıldı.

TOKİ Denizli Tavas başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Tavas projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

denizli belediyesi başkanlığı Haberi

denizli belediyesi başkanlığı
Denizli Belediye Başkanlığına ait olan Denizli merkezde bulunan arsa 26 Haziran Salı günü kapalı teklif usulü ile saat 15:00'de satışa çıkarılacak.


İlan için