29 / 04 / 2024

Denizli Buldan tekstil ihtisas osb

Denizli Buldan tekstil ihtisas osb

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine tekstil ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

O ildeki konut imarlı arsa 70 bin TL'ye satılıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Denizli Buldan Milli Emlak, Denizli ili, Buldan ilçesi, Gölbaşı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Denizli Buldan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Buldan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Buldan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Buldan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Buldan’da sosyal konut projesi...

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Şemin tarafından kuruldu.

Denizli kiralık şehre döndü!

Türkiye’nin önemli tekstil ve sanayi şehri Denizli kan ağlıyor. Şehrin her yerinde çok sayıda esnaf koronavirüsü süreciyle beraber kepenk kapattı. Camekanlara ‘Kiralık’ tabelaları asıldı.

Denizli Buldan'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Denizli İli, Buldan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli Tarakçı Evi restore edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), yok olmaya yüz tutan Buldan ilçesindeki Tarakçı Evi’ni de restore ederek tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı.

TOKİ'den Denizli'ye 426 konutluk 3 yeni proje!

TOKİ Denizli'nin Serinhisar, Buldan ve Honaz ilçelerinde toplam 426 adet konuttan meydana gelecek 3 proje inşa edecek...

TOKİ'den Denizli Buldan'a 144 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Buldan'da hayata geçireceği 144 adet konut ve 4 adet ticari birimin ihalesini 10 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Denizli markalı konutta yükselen bölge!

Türkiye’nin tekstil sanayisiyle öne çıkan kentlerinden biri olan Denizli, bunun sonucu olarak yoğun göç alıyor. Kentte yaşayanların ve gurbetteki Denizlilerin nitelikli konut talepleri de gayrimenkul piyasasının gelişmesini sağlıyor.

Denizli Rıza Akça Sitesi'nin tapuları bugün verilecek!

Denizli'de faaliyet gösteren Menderes Tekstil'in çalışanları için yaptırdığı Rıza Akça Sitesi'ndeki 240 konutun tapuları bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından verilecek.

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Denizli Buldan'da tekstil ihtisas OSB kurulacak mı?

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine tekstil ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Buldan'a yönelik turizm yatırımları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine yönelik turizm yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Eskişehir Nabi Avcı'nın yanıtlamasını talep etti..

Denizli Buldan tekstil ihtisas osb Haberi

Denizli Buldan tekstil ihtisas osb



CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine tekstil ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularının Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Basmacı önergesinde "Denizli ili Buldan ilçesinde 3 tane küçük sanayi bölgesi vardır. Bu küçük sanayi bölgelerinde ağırlıklı olarak tekstil işletmeleri faaliyet göstermektedir. Yeni açılacak sanayi işletmelerine artık şehir içinde izin verilmemektedir. Günümüz ekonomik şartlarında tekstil işletmelerinin ağırlıklı sorunu girdi maliyetlerinin yüksek oluşudur. Yüksek girdi maliyetlerinin en başında ise enerji maliyetleri gelmektedir." dedi.


Bu sorun ile başa çıkmanın yollarından birinin ise ortak tedarik ve ortak satın alma yaparak güç birliği yapmaktan geçmekte olduğunu dile getiren Basmacı "Kanaatimizce bunu gerçekleştirmenin yollarından birisi de Buldan Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasından geçmektedir."...