03 / 05 / 2024

O ildeki konut imarlı arsa 70 bin TL'ye satılıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

O ildeki konut imarlı arsa 70 bin TL'ye satılıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Denizli Buldan Milli Emlak, Denizli ili, Buldan ilçesi, Gölbaşı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...



Denizli Buldan Milli Emlak tarafından, Denizli ili, Buldan ilçesi, Gölbaşı Mahallesi, Sekiyurt mevkiinde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Denizli Buldan'da yer alan arsa için satış ihalesi açık teklif usulü ile 26 Ekim 2023 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

O ildeki konut imarlı arsa 70 bin TL ye satılıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Buldan Milli Emlak tarafından satışı yapılacak arsanın yüzölçümü 42,71 metrekare olarak açıklandı. Söz konusu arsanın 27,75 metrekaresinin işgalli olduğu belirtildi. 

Denizli'nin Buldan ilçesinde yer alan konut imarlı arsa için 7 bin TL geçici teminat bedeli belirlendi. 

KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan arsanın fiyatı 70 bin TL olarak açıklandı. 

Söz konusu arsa için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. Bunun yanı sıra taksitle ödeme seçeneği de bulunuyor. 

O ildeki konut imarlı arsa 70 bin TL ye satılıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

İlan metni:

T.C. BULDAN KAYMAKAMLIĞI MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİ

 

Sıra NoMahallesiMevkiiCinsiPaftaAdaParselYüzölçümü (M2)Hazine
Hissesi
İmar DurumuFiili DurumuTahmin Edilen BedelGeçici Teminatİhale Tarihiİhale Saati
1GölbaşıSekiyurtArsaL21c22b1c995042,71TamKonut Alanı27,75 m² si işgallidir70.000 TL7.000 TL26.10.202310:30

1-Yukarıda nitelikleri belirtilen Hazineye ait 1 (Bir) adet taşınmaz malın satışı, 2886 sayılı Yasa’nın 45 nci maddesi uyarınca, Açık Teklif Usulü ile belirtilen tarih ve saatlerde, Buldan Milli Emlak Şefliği Odasında toplanacak komisyonca yapılacaktır. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
2-Taşınmaza ait şartnameler ve ekleri, mesai saatleri içerisinde Buldan Milli Emlak Şefliğinden bedelsiz olarak görülebilir.
3-İhaleye katılabilmek için isteklilerin;
a)Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuzu,
b)Gerçek kişilerin 2023 yılında alınmış ikametgâh belgesi ile aslını ibraz etmek suretiyle nüfus cüzdanı örneğini,
c)Özel Hukuk tüzel kişilerinin idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi ihale saatine kadar vermeleri; Kamu Tüzel Kişilerinin ise tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri gerekmektedir.
4-İstekliler, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesine uygun olarak düzenleyecekleri teklif mektuplarını ihalenin başlama saatine kadar ilgili İhale Komisyonu Başkanlığına teslim etmeleri veya ihalenin başlama saatine kadar ilgili İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşacak şekilde iadeli taahhütlü posta ile göndermeleri gerekmektedir. Postada meydana gelecek gecikmeler halinde teklif işleme alınmayacaktır.
5-Telefaks ve elektronik posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
6-Hazine taşınmazlarının satışı KDV den müstesna olup, satış tarihini takip eden yıldan itibaren 5 yıl süreyle Emlak Vergisinden muaftır. Ayrıca satış ve devir işlemleri ile bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harçtan müstesna tutulmuştur.
7-Taşınmaz satış ihalelerinde satış bedelinin peşin ödenmesi halinde %20 indirim uygulanacaktır. Talep edilmesi halinde satış bedelinin taksitle de ödenebilir.
8-Taşınmaz satışlarında ihale bedeli üzerinden azalan oranlı döner sermaye ücreti alınacaktır. Döner Sermaye ücreti hesaplaması şartnamelerde açıklanmıştır.
9-Türkiye genelindeki ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr ve Denizli İlindeki ihale bilgileri http://www.denizli.csb.gov.tr adresinden öğrenilebilir.

İLAN OLUNUR.

Az önce tek tek hesaplandı, paraları duyan inanamadı! Sizin de hesabınıza 5 bin 909 TL yatabilir, hemen bakın!

10 bin TL kök aylık alan emeklinin maaşı 15 bin 752 TL, en düşük emekli maaşı 11 bin TL olacak! SON DAKİKA!    

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

İl Özel İdare bu ilde arazi, iş yeri, arsa ve ofis satacak!


Geri Dön