04 / 05 / 2024

denizli çevre yolları

denizli çevre yolları

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine son sürat devam ediyor.

Milli Emlak'tan Pamukkale'de satılık okul ve arsa!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli Pamukkale'de yer alan okul ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Bu ilde yüzde 20 indirimle ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli'nin Pamukkale ve Honaz ilçelerinde yer alan gayrimenkul ve arsaları satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Denizli'de 52.3 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi ve Pamukkale'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 52 milyon 286 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli Merkezefendi'de 83.8 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Denizli ili, Merkezefendi ilçesinde yer alan 15 arsayı 83 milyon 788 bin 468 TL'ye satıyor.

Denizli'de 41.5 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Çakmak'ta yer alan 8 adet gayrimenkulü 41 milyon 479 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'de 48.1 milyona satılık 12 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Denizli ili, Çakmak, Kayaköy, Saruhan ve Kale ilçelerinde yer alan 12 arsayı 48 milyon 30 bin 572 TL'ye satıyor...

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 49.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çakmak, Saruhan ve Kale mahallelerinde bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 49 milyon 540 bin 772 TL olarak belirlendi. 

Denizli'de 55.7 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Çakmak'ta yer alan 11 adet gayrimenkulü 55 milyon 695 bin 272 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli'de 95.9 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü), Denizli Çakmak ve Saruhan Mahallesi'nde yer alan 16 adet gayrimenkulü 95 milyon 855 bin 552 TL bedelle satışa çıkardı.

Aydın-Denizli otoyolu 2022'de tamamlanacak!

Adil Karaismailoğlu, Honaz Tünelinin bağlantı yollarıyla birlikte bitirilmesiyle Denizli Çevre Yolunun gelecek yıl hizmete alınacağını söyledi ve Aydın-Denizli otoyol ihalesinin de onaylandığını, önümüzdeki günlerde inşaatına başlanıp 2022 yılı içerisinde tamamlamayı planladıklarına dikkat çekti. 

Denizli'de 11.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Kale ve Şirinköy'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

denizli çevre yolları Haberi

denizli çevre yolları

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü başarılı ulaşım projelerini birer birer hayata geçirmesinin yanı sıra hızla artan nüfus ve araç sayısına da yeni önlemler almayı sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Üçler Bulvarı’nda devam eden çevre yolu inşaatı, Hal Kavşağı’na 50 metre genişliğinde bir bağlantı sağlayarak Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak ve Karahasanlı bölgesini İzmir ve Bozburun çevreyoluna güvenli bir şekilde ulaştırıyor. 6100 metrelik yeni çevre yolu 4 gidiş, 4 geliş, 2 parklanma alanı, bisiklet yolu ve otobüs ceplerinden meydana geliyor. Her iki yönde de kaldırımın yer aldığı çevre yolunda ayrıca 3 adet akıllı kavşak bulunuyor.

“En kısa sürede hizmete alacağız”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce çalışmaları başlayan projeyi denetledi. Başkan Osman Zolan'a Büyükşehir...