28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan Pamukkale'de satılık okul ve arsa!

Milli Emlak'tan Pamukkale'de satılık okul ve arsa!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli Pamukkale'de yer alan okul ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.



Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli Pamukkale'de yer alan okul ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Ticaret alanı imarlı gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü hizmet binasının zemin katındaki Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin tahmini satış bedeli 8 milyon 515 bin TL, geçici teminat bedeli ise 851 bin 500 TL olarak belirtildi.

Milli Emlak tan Pamukkale de satılık okul ve arsa!

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden (Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü):
SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZA İLİŞKİN TABLO


1- Yukarıdaki tabloda bilgileri yer alan taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’inci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulüyle, tablonun
ilgili sütunlarında belirtilen tarih ve saatlerde satış ihalesi yapılacaktır.
2- İhale, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü hizmet binasının zemin katındaki Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda
toplanacak Komisyon huzurunda yapılacaktır. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
3- İhaleye katılabilmek için isteklilerin; aslını ibraz etmek suretiyle nüfus cüzdanı örneğini, İkametgâh Belgesini ve geçici teminata ilişkin belgeyi,
Tüzel Kişilerin ise ayrıca, siciline kayıtlı olduğu (Ticaret Odası, Esnaf Odası vb.) yerden alacakları yılı içinde onaylı oda sicil kaydı ve tüzel kişilik adına ihaleye katılacak kişiye verilmiş noter onaylı yetki belgesini, ihale saatine kadar komisyona vermeleri gerekmektedir.
4- Bankalar ve Özel Finans Kurumlarınca verilen (süresiz) geçici teminat mektupları kabul edilmektedir. Ayrıca, Geçici Teminat tutarları Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne yatırılabileceği gibi ihale tarihinde İl Müdürlüğümüz Hizmet Binasının zemin katındaki vezneye de yatırılabilecektir.
Bankalardan veya Özel Finans Kurumlarından hesaba para yatırma, havale, EFT gibi yollarla yapılan ödemelere ilişkin dekont vb. belgeler geçici teminat belgesi olarak kabul edilmeyecektir.
5- İsteklilerin, 2886 sayılı Kanunun 37. maddesine uygun olarak düzenleyecekleri teklif mektuplarını ihalenin başlama saatine kadar ilgili İhale
Komisyonu Başkanlığına teslim etmeleri veya ihalenin başlama saatine kadar ilgili İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşacak şekilde iadeli taahhütlü posta ile göndermeleri gerekmektedir. Postada meydana gelecek gecikmeler halinde teklif işleme alınmaz.
6- Taşınmazın ihale bedeli üzerinden azalan oranlı döner sermaye ücreti alınacaktır. Döner Sermaye ücreti hesaplaması şartnamede açıklanmıştır.
7- Hazinece satışı yapılan taşınmaz mallar Katma Değer Vergisinden ve satış tarihini takip eden yıldan itibaren 5 yıl süreyle Emlak Vergisinden muaftır. Ayrıca, satış ve devir işlemleri ile bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harçtan müstesna tutulmuştur.
8- Talep edilmesi halinde taşınmazın satış bedelinin taksitle ödenmesi mümkündür. Ayrıca, taşınmazın satış bedelinin peşin olarak ödenmek istenmesi halinde bu bedele %20 indirim uygulanacaktır.
9- Şartname ve ekleri mesai saatleri içinde Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğünde bedelsiz görülebilir.
10- Türkiye genelindeki ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr internet adresinden, Denizli İlindeki ihale bilgileri http://www.denizli.csb.gov.tr internet adresinden öğrenilebilir.
İlan olunur.

Bu il için yüksek deprem riski uyarısı!

TOKİ'den bir ile daha 304 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!


Geri Dön