01 / 05 / 2024

Denizli Çivril açılış

Denizli Çivril açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı. Tesislerin yatırım bedeli 48 milyon TL olarak açıklandı.

TOKİ Denizli Çivril 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Çivril sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Çivril’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Çivril’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Çivril’de sosyal konut projesi...

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları mecliste!

2020 yılında Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Sancar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

TOKİ'den Denizli Çal'a 354 yeni konut!

Denizli İli, Çal İlçesi, Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Denizli Çivril TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çivril projesinde yer alan 16 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Denizli Çivril TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Denizli Çivril TOKİ projesinde yer alan 330 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Denizli Çivril'de 330 konut sahibini bulacak!

Denizli Çivril Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile ortaklaşan yapılan 330 konutun kura çekim töreni 27 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Denizli 15 Mayıs Katlı Otoparkı bugün açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi’nde inşaatını tamamladığı 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı bu akşam gerçekleştirilecek.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

TOKİ'den Denizli Babadağ'a 52 yeni işyeri!

TOKİ Denizli İli Babadağ İlçesi'nde 52 adet işyeri inşa edecek. TOKİ Babadağ'daki işyerleri için İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihale edecek.

TOKİ Denizli Çivril 330 konut ihalesi 24 Ekim'de!

TOKİ'nin Denizli Çivril'de inşa edileceği yeni konut projesinin ihalesi 24 Ekim'de yapılacak. Proje 330 adet daireden oluşacak.

Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı. Tesislerin yatırım bedeli 48 milyon TL olarak açıklandı.

Denizli Çivril açılış Haberi

Denizli Çivril açılış

Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı. Yeni Çivril Devlet Hastanesi'ninde bulunduğu tesislerin içinde 428 öğrenci kapasiteli KYK yurdu, 200 öğrencilik orta öğretim kız öğrenci yurdu, Çıtak - Kiralan TOKİ Altınova Anadolu Lisesi ve Kiralan Lüfıye Alt aş ilkokulu bulunuyor. 


ÇİVRİL'E 48 MİLYONLUK TESİS 

24 Mart'ta Denizli'de düzenlenen Anayasa Referandumu Mitingi sonrası bir değerlendirme yapan Ak Parti İlçe Başkam Mehmet Celep cumhurbaşkanını karşılamak için Çivril'den mitinge katılan herkese teşekkür ederek "Çivril en iyi şekilde üzerine düşeni yaptı" dedi. 


Değerlendirmesinde AK Parti ile birlikte Çivril'in birçok yatırımdan faydalandığım belirten Ak Parti Üçe Başkanı Mehmet Celep "2014 yılı ile birlikte Çivril'de çok ciddi projeleri hayat geçirmeye başladık. Üçemiz ve bölgemiz için hayati önem taşıyan devlet hastanemizi iki yıl...