29 / 04 / 2024

Denizli Emlak yapı fuarı

Denizli Emlak yapı fuarı

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı; Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Çiftçi tarafından kuruldu.

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadettin Çelebi tarafından kuruldu.

Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de  Hüsamettin Gümüş tarafından kuruldu.

Hef Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hef Emlak Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Ömer Hakan Ekşi tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Helen Emlak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Helen Emlak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ali Ekşi ve Murat Er ortaklığında kuruldu

Edd Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edd Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ender Demirtaş tarafından kuruldu.

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Point Emlak Yapım Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Point Emlak Yapım Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 binTL sermaye bedeli ile Arzu Özlem Barokas tarafından kuruldu.

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Daşgın tarafından kuruldu.

Denizli Emlak yapı fuarı Haberi

Denizli Emlak yapı fuarı

2018 yılında ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider olan Emlak Ve Yapı Endüstri Fuarı (DEYEF), görkemli törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. 

Denizli Gazetesi'nde yer alan habere göre; EGS Park Ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda; konut projeleri, prefabrik evler, banyo ve mutfak ürünleri, akıllı ev teknolojileri, yalıtım ürünleri gibi birçok stant bulundu. Fuarın açılış törenine; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İşadamları Derneği (DİMSİAD) Başkanı Murat Tuncer, İzgi Fuarcılık Firması Yurt İçi Ve Yurt Dışı Fuarlar Sorumlusu Mustafa Kemal Hizarcıoğlu, firma temsilcileri ve ziyaretçiler katılım gösterdi. ’Düşlediğiniz Ev, Eviniz...