20 / 05 / 2024

Denizli gayrimenkul ihalesi

Denizli gayrimenkul ihalesi

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Çeltikçi Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 16 milyon 847 bin 890 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Denizli projesini bekleyenlere müjde! Tek bir ilçeye 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesinin ihalesi yarından sonra gerçekleştirilecek. 200 adet konutun yer aldığı proje Bekilli'de yükselecek.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Denizli Pamukkale'de ev ve arsa satılacak! İhalesi 19 Nisan'da!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan ev ve arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli'de 21.8 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Denizli 3. İcra Dairesi Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde yer alan 5 gayrimenkulü 21 milyon 841 bin 900 TL'ye icradan satıyor...

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Denizli'de 52.3 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi ve Pamukkale'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 52 milyon 286 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli gayrimenkul ihalesi Haberi

Denizli gayrimenkul ihalesi

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Çeltikçi Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkuller için toplamda 16 milyon 847 bin 890 TL bedel isteniyor.

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Denizli İl, Merkezefendi İlçe, 109 Ada, 7 Parsel, ÇELTİKÇİ Mahalle/Köy, Taşınmaz Salihağa kavşağından sağa dönülüp çevre yolunda 900,00 m. Gidildiğinde yolun solunda çevre yoluna cephelidir. Merkezefendi Uygulama İmar Planı dahilinde ;Toplu Konut alanında kalmaktadır. Ön bahçe çekme mesafesi = 20,00 m. , E = 1,00 şeklindedir. Taşınmaz engebesiz ve eğimsiz olup taşınmaz üzerinde her hangi bir yapı yada bina bulunmamaktadır. Alt yapı hizmetleri yoktur.Ön cephesi Çevre yoluna cepheli olup diğer cephelerindeki yollar yerinde henüz açılmamıştır. Taşınmazın ayrıntılı özellikleri dosyamızdaki bilirkişi raporunda mevcuttur.

Kıymeti : 6.020.190,00 TL
1. Satış...