23 / 07 / 2024

denizli Gazi Bulvarı kentsel dönüşüm

denizli Gazi Bulvarı kentsel dönüşüm

Denizli'de Gazi Bulvarı üzerinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkımına karar verilen üç katlı binanın yıkılmasına sabah saatlerinde başlandı. Binanın yıkılmasını vatandaşların ilgiyle izlemesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Denizli'deki Atatürk Konağı restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 700 yıllık Germiyanoğulları Hamamı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli ziyaretinde konakladığı ev için yürüttüğü restore çalışmalarında sona geldi. 

Denizli'de 115 bin kişi imar barışından yararlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitingde Denizli'ye yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Denizli Hüsamettin Gazi Bey Türbesi restore edildi!

Denizli'nin geçmiş değerlerini içinde barındıran tarihi yapıları yıkılmaktan kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hüsamettin Gazi Bey Türbesi’ni de restore etti.

Denizli'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Denizli kent merkezinde bulunan Özel İdare İşhanı'nın yıkımına başlandı. Gazi Bulvarı ile Enverpaşa Caddelerinin kesiştiği alanda bulunan binanın yıkımı depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle başlamıştı.

Konak Tramvayı'nın inşaat çalışmalarında son durum!

İzmir'de hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalatları kapsamında bu hafta sonu Cumhuriyet Bulvarı ile Gazi Bulvarı arasındaki bağlantı çalışmaları gerçekleştirilecek.

Konak Tramvayı için çalışmalar devam ediyor!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmalarında sıra Şair Eşref Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa geldi. İki etap halinde yapılacak hat döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarının 15 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Konak Tramvayı inşaat çalışmalarında son durum!

Çalışmaların hız kesmediği Konak Tramvayı'nın imalat çalışmalarında sıra Şair Eşref Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa geldi.

Denizli Ulus Bulvarı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bayramda hizmete açılması planlanan Ulus Bulvarı'ndaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

Aydın'ın yolları yenileniyor!

Aydın'da asfaltlanan ancak ilk yağmurda çöken yol yenileniyor. Yeni Asır'ın haberi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi, Batı Gazi Bulvarı'nda yağıştan dolayı çökme yaşanan asfaltı onarmak için çalışma başlattı.

Çamlık Koru Park projesi Erbaa'nın ana yapılarından biri olacak!

Hüseyin Yıldırım, “Çamlık mesire alanına inşa edilecek olan Erbaa Koru Park Projesi, yapımına Gazi Bulvarımızdan başladığımız meydan ve çarşı merkezi sağlıklaştırması ile birlikte 2016 yılında hayata geçireceğimiz önemli bir proje." dedi.

Ertuğrul Gazi Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Yapımına Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam edilen ve Ertuğrul Gazi Bulvarı adı verilen bulvarın çalışmaları sırasında açıklama yapan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, “İmamoğlu ilk defa 20 metrelik bir bulvara kavuşuyor” dedi.

Akşehir Gazi Bulvarı asfaltlanıyor!

Konya'nın Akşehir İlçesi'nin önemli caddelerinden biri olan Gazi Bulvarı; Akşehir Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün ortak protokolü ile sıcak asfaltla kaplanıyor.

denizli Gazi Bulvarı kentsel dönüşüm Haberi

denizli Gazi Bulvarı kentsel dönüşüm


Denizli'de kentsel dönüşüm kapsamında bir binanın yıkılmasını vatandaşların ilgiyle izlemesi ilginç görüntüler oluşturdu. Denizli'de Gazi Bulvarı üzerinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkımına karar verilen üç katlı binanın yıkılmasına sabah saatlerinde başlandı. Kepçe ve iş makinelerinin kullanıldığı yıkım esnasında bir araçtan da hortumla su sıkılarak tozun kalkması önlendi. Ekipler tarafından güvenlik önlemlerinin alındığı yıkıma vatandaşların ilgisi ise oldukça yoğun oldu. 


HaberTürk...