27 / 04 / 2024

denizli hidroelektrik kamuşaltırma

denizli hidroelektrik kamuşaltırma

Adıyaman, Artvin, Denizli, Erzincan, Kastamonu, Siirt, Tokat ve Zonguldak illerinde tesis edilecek hidroelektrik santrallerinin yapımı için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İŞKUR açıkladı! 55 yaş altı kamu personeli alımı başladı...

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar güncel personel alımlarını hakkında araştırmalar devam ediyor. Buna göre; belirtilen son haber kapsamında o kamu kurumunda çalışacak 55 yaş altı kamu personeli alımı başladığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Vatandaşlara Kamu Borçları İçin Af Düzenlemesi: Başvuru Süresi Uzatıldı

Kamu kurumlarına olan borçları bulunan vatandaşlar için af düzenlemesi yapıldı. Vergi borcu, trafik cezası ve diğer borçlar toplamı 2 bin TL'nin altında olanların borçları silinirken, 2 bin TL üzerindeki borçlar için yapılandırma imkanı sunuldu.

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Ulaştırma Bakanlığı kamu işçisi alımı yapacak! Başvuru için son 3 gün!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 11 sürekli kamu işçi alımı ilanı yayımlandı. Farklı alanlarda 11 sürekli işçi alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar...

Altın set takımlarında indirim! Küpe, kolye ve yüzük bir arada! Fırsatı kaçırma! 17 Şubat Sembolgold fiyat listesi

Altın set takımlarında indirim kampanyası başladı. Küpe, kolye ve yüzüğün olduğu bu 3'lü set fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor. Fırsatı kaçırma! Sembolgold altın set fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 Sembolgold fiyat listesi.

Kamu kuruluşunda çalışmak isteyenlere müjde! Ulaştırma Bakanlığı duyurdu! 224 personel alımı yapılacak!

Kamu kuruluşlarında çalışmak isteyenler, yayınlanan her iş ilanına ekstra özen gösteriyor. İşte iş ayanlara Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın duyurduğu iş ilanı detayları!

Denizli Tavas ve Çameli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili, Tavas ve Çameli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Konya Altınekin ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Altınekin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Altınözü için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Altınözü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay ili Altınözü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Denizli Bekilli alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli alt gelir grubu projesindeki 21 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Çal alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizliği Çal alt gelir grubu projesi için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020!

TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020 ve proje detayları...

denizli hidroelektrik kamuşaltırma Haberi

denizli hidroelektrik kamuşaltırma

Adıyaman, Artvin, Denizli, Erzincan, Kastamonu, Siirt, Tokat ve Zonguldak illerinde tesis edilecek hidroelektrik santrallerinin yapımı amacıyla ekli listelerde bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 27/11/2014 tarihli ve 41106 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27'nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 10/12/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Resmi Gazete'deki karar eki için