04 / 05 / 2024

Denizli ilk ard germe köprüsü

Denizli ilk ard germe köprüsü

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ın müjdesini verdiği Denizli'nin ilk ard germe köprüsü inşaatı hızla devam ediyor.

Dünyanın en pahalı emlak piyasasına sahip! Konut fiyatları 10 ayın ardından ilk kez yükseldi! 

Dünyanın en pahalı emlak piyasalarından biri olan Hong Kong'da  konut fiyatları Mart ayında yüzde 1,1 oranında artış göstererek 10 aylık bir düşüşün ardından ilk kez yükseldi. 

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Togg sonrası kritik adım! Türkiye'de bir ilk

Togg'un T10X modelinin seri üretim bandından indirilmesinin ardından Türkiye kritik bir adım daha geliyor. Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli Bursa'da atılacak. İşte tüm detaylar...

Togg'un ilk kazasından sonra merak konusu olmuştu! İşte tamir için götürülecek yer

Togg'un ilk trafik kazasını yaşamasının ardından yedek parça ve onarım işlemi merak konusu oldu. Togg’un tamirinin nerede yapıldığı ve sürece ilişkin detaylar netleşti. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

İşte borsanın ilk çeyrek performansı! En çok kazandıran ve kaybettiren hisseler hangisi? Yıl sonu endeks ne olur?

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi yılın ilk çeyreğinde yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Üç ay sonunda yüzde 12,6 oranında değer kaybeden endeksin, yılın geri kalanında ve seçimlerin ardından nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. İşte, aracı kurumların tahminleri…

Almanya’da konut fiyatları 12 yılın ardından ilk defa düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya’da konut fiyatları 2022 yılının son çeyreğinde bir önceki senenin aynı çeyreğine göre yüzde 3,6 geriledi ve 2010’dan beri ilk defa düştü.

İstanbul'da depreme dayanıklı konut talebi katlandı! Ev alacaklar ilk önce deprem güvenliğini soruyor! 

Depremin ardından, İstanbul'un içindeki konut sahiplerinin, yatay mimarili ve deprem güvenlikli konutlara yöneldiği belirtildi. İstanbul'da konut satışlarında ilk sorunun, 'Depreme dayanıklı mı?' olduğu ifade ediliyor.

 EYT’lilere son dakika müjdesi! Bu tarihi not edin, ilk maaşınızı alacaksınız…

Yaşanan yıkıcı Kahramanmaraş depremlerinin ardından ara verilen meclis çalışmalarının yeniden başlayacağı tarih belli oldu. Görüşülecek gündem maddelerinin ilk sıralarında EYT de var.  Peki EYT’liler ilk maaşını ne zaman alacak? İki tarih telaffuz ediliyor. İşte detaylar…

Depremzedeye büyük müjde! Bir ilk gerçekleşiyor!

Deprem felaketinin ardından iş dünyası bölgeye yardım için seferberlik başlatırken, Karadeniz Holding ise, bir ilke imza atarak, 2 yüzer kenti Hatay’a göndereceğini duyurdu. Bir ilk olan bu yüzer kentler nasıl olacak, kaç kişiyi barındıracak? işte detaylar…

Merkez Bankası beklenen tarihi açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde pilot uygulamalar başlıyor!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu bugün yılın ilk Enflasyon Raporu’nu açıkladı. Ardından uzun zamandır beklenen ve merak edilen konular ile ilgili son gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İlk yerli otomobil satışa çıktı! Fiyatını duyanlar buz kesti! TOGG’u beklerken o geldi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli otomobil Togg'un 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağını açıklamasının ardından vatandaşlar TOGG'un satışa sunulmasını beklerken yerli elektrikli araç RKS A1'in sağladığı avantajlarla dikkatleri üstüne topladı.

İşte ilk zamlı otomobiller! Toyota ve Opel otomobil fiyatlarına ne kadar zam geldi?

Türkiye’de yeni yılla birlikte gelen zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son gelen zam haberi ise otomobilden. Yeni yıl zamlarını ilk açıklayan firmalar ise Toyota ve Opel oldu. İşte yeni zamlı fiyatlardan bazıları…

2022’yi büyük şokla kapayan Avrupa borsalarında ilk işlem günü neler oldu?

Pandeminin ardından başlayan Ukrayna’daki savaş, yüksek enflasyon ve sert faiz artışlarıyla geçtiğimiz son dört yılın en kötü yılını yaşayan Avrupa borsaları, senenin ilk gününü yükselişle kapadı.

Denizli ilk ard germe köprüsü Haberi

Denizli ilk ard germe köprüsü

Denizli'nin ilk ard germe köprüsünün inşaatı hızla yükseliyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentte yaşanan trafik sorununu kökten çözmek için başlattıkları seferberliğin hızla sürdüğünü ifade etti.


İzmir Bulvarı üzerinde 1. ve 2. Sanayi ile 3. Sanayi bölgelerini birbirine bağlayacak kavşak ile sanayi siteleri arasındaki trafik akışı hız kazanacak. 


Başkan Zolan, "Halkımızın daha kaliteli ve daha güvenli ulaşım imkanına kavuşması için gece gündüz çalışıyoruz. Çevre yolları, köprülü kavşaklar, kavşak düzenlemeleri ile bir çok çalışma yapıyoruz. Günü kurtaran makyaj çalışmalarla değil geleceğimize kalıcı eserler bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


Pamkukkale...