25 / 07 / 2024

Denizli İncilipınar Spor Kompleksi

Denizli İncilipınar Spor Kompleksi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla hizmete açıldı.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Denizli'de yüzde 20 indirim fırsatıyla satılık 14 arsa! 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar ve Gökpınar Milli Emlak Müdürlükleri, Denizli ili, Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçelerinde yer alan 14 gayrimenkulü 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Denizli Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satılık 4 arsa! 4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Saruhan Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla, yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar deprem konutlarımızı bitireceğiz!

Partisinin  Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklama yaptı.

Denizli'de stadyum inşası için çalışmalar başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli'de inşa edilecek stadyum inşası alanında incelemelerde bulundu.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Şehitkamil'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, İncilipınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 15 milyon 698 bin 200 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Başiskele'de kadınlara özel spor salonu açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından Sepetlipınar Mahallesi'nde yapılan kadınlara yönelik spor merkezi, yılbaşı öncesinde hizmete açıldı...

Denizli'de 1.3 milyarlık 275 yatırım hizmete açılacak!

Denizli'de 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 milyar 349 milyon lira olan 275 kalem eseri hizmete açacaklarını söyledi.

Denizli İncilipınar Spor Kompleksi Haberi

Denizli İncilipınar Spor Kompleksi


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 3'ü kent merkezi ve 4'ü ilçede yapılacağını söylediği  kapalı yüzme havuzu projeleri tamamlanıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre inşaatı devam eden toplam 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi açıldı. Dev projenin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı.

Denizli'ye 7 kapalı yüzme havuzu

Gece gündüz durmaksızın kentte taş üstüne taş koymaya devam edeceklerini belirten Başkan Zolan konuyla ilgili olarak,
 "İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzumuzun bulunduğu bölgede biliyorsunuz geçmişte açık yüzme havuzu vardı. Ömrünü tamamlamış bir tesisti. Cumhurbaşkanımız 5 yıl önce Denizli’ye teşrif ettiklerinde, kendilerine...