15 / 05 / 2024

Denizli inşaat Müteahhitleri Derneği üyeleri

Denizli inşaat Müteahhitleri Derneği üyeleri

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, Teknoloji tüm hızı ile yeni ürünleri ortaya çıkarıyor. Biz de bu ürünleri yakından görmek gereği duyduk. 30 kişilik ekiple fuarda iki gün incelemelerde bulunduk dedi...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Deniz Karataş Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı oldu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Deniz Karataş yeniden seçilerek güven tazeledi.

Atun İnşaat, Müteahhitleri Birliği heyetini kabul etti!

Kıbrıs Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun dün Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Fatma Şahin Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi..

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği yurt dışı fuarlarına katılacak!

Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), yurt dışmdaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Deniz Karataş, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Derneği Meclis üyesi oldu!

ANTALYA İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Derneği 'ne meclis üyesi oldu.

Tahir Tellioğlu TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı oldu!

TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Necdet Özer'in başkanlığında, sektörün gündemindeki konulan görüşmek ve Meclis Başkan ile Yardımcılarını seçmek için TOBB'da toplandı.

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği kuruldu!

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD)’in basın lansmanı 29 Ocak Perşembe günü Büyük Kulüp’te yapıldı.

İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği basın toplantısı 29 Ocak'ta!

Mehmet Sadıkoğlu liderliğinde kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Mühendisleri Derneği (AYİD) tüm inşaatçıları aynı çatı altında toplamak suretiyle 29 Ocak 2015 Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Mesut Akgül'ü ziyaret etti!

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-Der) Başkanı Sezai Mallı ve Yönetim Kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti..

İnşaat mühendisliği öğrencileri Kuzey Marmara Otoyolu'nu gezdi!

İNŞAAT Müteahhitleri Sanayici ve İş Adanılan Derneği İMSİAD önderliğinde organize edilen gezide Uludağ Üniversiteleri inşaat Mühendisliği ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ni gezdi..

Denizli inşaat Müteahhitleri Derneği üyeleri Haberi

Denizli inşaat Müteahhitleri Derneği üyeleri

Denizli inşaat Müteahhitleri Derneği üyeleri, İstanbul'da düzenlenen 37. Turkey Build Fuarını ziyaret etti, sektördeki son gelişmeleri yerinde gördü. Dünyanın yapı malzemeleri konusundaki en büyük 5 etkinliğinden biri olan fuara bin 150 firmanın katıldığını ve 110 bin kişinin ziyaret ettiğini söyleyen Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, "Teknoloji tüm hızı ile yeni ürünleri ortaya çıkarıyor. Biz de bu ürünleri yakından görmek gereği duyduk. 30 kişilik ekiple fuarda iki gün incelemelerde bulunduk. Bu tür organizasyonlarla inşaat sektörüne ivme kazandırıp, Denizli ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.



Hürriyet...