27 / 04 / 2024

denizli ırlıganlı toki evleri

denizli ırlıganlı toki evleri

TOKİ Denizli Irlıganlı'da 3+1 daireler en düşük 99 bin 396 TL'ye satılıyor. Ödemeler 6 bin TL peşinatla, 240 ay vadelendiriliyor...

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 49.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çakmak, Saruhan ve Kale mahallelerinde bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 49 milyon 540 bin 772 TL olarak belirlendi. 

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Denizli Kayaköy TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesinde yer alan 205 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Denizli Acıpayam TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ tarafından Denizli'nin Acıpayam ilçesinde satışa sunulan 363 konuta başvurular devam ediyor. Yeni projede konutlardan 197'si alt gelir grubuna yönelik 2+1 nitelikte, 166'sı ise orta gelir grubuna yönelik 3+1 nitelikte inşa ediliyor...

Denizli Acıpayam TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam projesinde yer alan 170 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Denizli Çivril'e TOKİ müjdesi!

Denizli'nin Çivril ilçesinde 24 Ekim'de TOKİ konutlarının ihalesi yapılacak. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ihalenin ardından konutların yapımına hemen başlanacağını söyledi.

Denizli Sarayköy TOKİ Konutları'nda başvurular uzatıldı!

Denizli Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği İle Sarayköy'de hayata geçecek olan 410 daire İçin yoğun talep nedeniyle başvuru süreci 28 Şubat'a kadar ertelendi.

Denizli Karahayıt TOKİ son başvuru günü bugün!

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projeden yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Denizli Karahayıt, TOKİ ile termalde cazibe merkezi oldu!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli Karahayıt’a kentsel dönüşüm ile yaptıkları sosyal konut ve tesislerin meyvesini verdiğini söyledi. Turan, “Bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline geldi” dedi

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuru!

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuru işlemleri devam ediyor. Projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Denizli Karahayıt TOKİ son başvuru tarihi!

Toplam 80 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Denizli Karahayıt TOKİ son başvuru tarihi....

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru günleri!

80 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 91 bin 331 TL'den başlıyor. İşte Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuru günleri...

denizli ırlıganlı toki evleri Haberi

denizli ırlıganlı toki evleri


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Denizli Irlıganlı Toplu Konut Uygulaması dahilinde yer alan 3 adet konutu, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuyor.


TOKİ Denizli Irlıganlı Evleri'nde 119,28 metrekare büyüklüğündeki 3 oda 1 salon daireler en düşük 107 bin 181 TL'ye, en yüksek 107 bin 883 TL'ye; 106,63 metrekare büyüklüğündeki 3 oda 1 salon daire ise 99 bin 396 TL'ye satılıyor. Ödemeler 6 bin TL peşinatla, 240 ay vadelendiriliyor. Konutların aylık başlangıç taksitleri 389 TL - 425 TL arasında değişiyor.


TOKİ Denizli Irlıganlı'da satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla gerçekleşiyor. 14 Ocak 2013'te başlayan konut başvuruları 29 MArt 2013 tarihine kadar sürüyor.



Detaylı bilgi için