03 / 05 / 2024

Denizli Kale Üniversitesi inşaatı

Denizli Kale Üniversitesi inşaatı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde kaba inşaatı tamamlanan üniversite binasını yeni döneme yetiştireceklerini müjdeledi.

Pamukkale Üniversitesi çok sayıda Öğretim Üyesi alacak! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi alımı yapacak.  Peki hangi bölümlere alım yapılacak? İşte başvuru şartları ve diğer ayrıntılar….

TOKİ Denizli Kale 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Kale’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Kale’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi...

Pamukkale fayı yıkıcı depremlere neden olabilir!

Denizli Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halil Kumsar, sabah saatlerinde Pamukkale'de meydana gelen depremi değerlendirdi. Kumsar, buradaki fay hattının 6.8 şiddetindeki depremlere neden olabileceğini dile getirdi. 

Denizli'de 48.1 milyona satılık 12 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Denizli ili, Çakmak, Kayaköy, Saruhan ve Kale ilçelerinde yer alan 12 arsayı 48 milyon 30 bin 572 TL'ye satıyor...

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 49.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çakmak, Saruhan ve Kale mahallelerinde bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 49 milyon 540 bin 772 TL olarak belirlendi. 

Denizli'de 11.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Kale ve Şirinköy'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Pamukkale Üniversitesi'nden 46.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, Denizli Merkezefendi'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 595 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Pamukkale Üniversitesi'nden 100 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, Denizli Merkezefendi Saraylar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 99 milyon 997 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı. 

Denizli Kale Meslek Yüksekokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kale Meslek Yüksekokulu'nu tamamlayarak hizmete açtı.

Yıkımı yapılan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi çöktü!

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nin daha önce hizmet verdiği 7 katlı binada yıkım çalışması devam ederken farklı bir bölümde çökme meydana geldi...

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yıkımında kaza!

Denizli Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi’ndesi'nde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet veren binada yıkım başlandı. Binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik büyük tehlikeye yol açtı.

Kale Meslek Yüksekokulu binası yeni döneme yetişecek! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini söyledi.

Denizli Kale Üniversitesi yeni döneme yetişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde kaba inşaatı tamamlanan üniversite binasını yeni döneme yetiştireceklerini müjdeledi.

Denizli Kale Üniversitesi inşaatı Haberi

Denizli Kale Üniversitesi inşaatı


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesini ziyaret etti ve AK Parti Kale İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kale ziyaretinde hayırsever işadamı Mustafa Üstek'in kaba inşaatını tamamladığı Kale üniversite binasını da inceleyen Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada Kale ilçesinin öğrenim gören mevcut öğrencilerin yanı sıra çok sayıda üniversite öğrencisine de yetebilecek bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Başkan Zolan konuyla ilgili olarak, “Kale’de yüksekokulların yanı sıra değişik okulların da olmasını istiyoruz. Şu anda yapımı devam eden yüksekokul inşaatımızı hayırsever Mustafa Üstek Bey bir aşamaya kadar getirmiştir. Biz de Kale halkının talebi üzerine, Pamukkale Üniversitesi bünyesinde yeni bir yüksekokul açılması konusunda inşaatın geri kalan kısmını tamamlayacağız. Halkımız bizden istedi, biz de...