03 / 05 / 2024

denizli Karahayıt evleri ödeme planı

denizli Karahayıt evleri ödeme planı

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri satışları kapsamında fiyatlar 85 bin 436 TL'den başlıyor. Toplam 154 konutun satışta olduğu projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Denizlili esnafa icra yağıyor! 

Denizli’de hem yerli hem de yabancıların göz bebeği olan Pamukkale’nin yanı başındaki Karahayıt’ta ödemelerini yapamayan esnafa icra yağıyor.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Denizli'deki TOKİ evleri afetzedelere dağıtılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Elazığ depreminde devletin afete karşı hazırlıklı olduğunu kaydetti. Özkan, Acıpayam, Bozkurt ve Çardak'ta depremzedeler için yapılan konutların tamamlanarak afetzedelere dağıtılacağını söyledi.

Denizli'de tünel inşaatı çöktü, bir işçi hayatını kaybetti!

Denizli'nin Honaz ilçesinde tünel inşaatının çökmesi sonucu yaşamını yitiren işçi Ahmet Türkmenoğlu'nun cenazesi, memleketi Osmaniye'de defnedildi.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Pamukkale'de 4.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Karahayıt Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 4 milyon 318 bin 178 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli Aqua City Evleri son fiyatları!

Aqua City Denizli projesinde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından Denizli'de inşa ediliyor...

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru tarihleri 24 Temmuz – 29 Eylül 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 24 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Denizli Aqua City Evleri konut fiyatları!

Denizli Aqua City Evleri konut fiyatları 291 bin TL'den başlıyor. Toplam 904 daireye yer verilen proje Denizli'de Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

denizli Karahayıt evleri ödeme planı Haberi

denizli Karahayıt evleri ödeme planı

Ödeme planına göre projede yüzde 10 peşinde 96 ay taksit, yüzde 15 peşinde 108 ay vde veya yüzde 25 peşinde ise kalan bedeli 120 aya kadar taksitlendiriliyor.


Aylık taksitlerinin 534 liradan başlangıç gösterdiği projede başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. 


Peşinat bedelinin 8 bin 544 TL'den başladığı projede konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.


Denizli Karahayıt TOKİ Evleri satışları kapsamında fiyatları 85 bin 436 TL ile 249 bin 964 TL arasında değişiyor. Projede toplamda 154 konutun satışta.



Satış duyurusu için