17 / 05 / 2024

Denizli Merkez evler

Denizli Merkez evler

Denizli Merkez'de ve Pamukkale'de yer alan 3 adet gayrimenkul Denizli İcra Dairesi tarafından 5 Ocak 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası satılacak.

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Denizli Milli Emlak'tan 43.2 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli ili, Merkez ilçesi, Kayaköy ve Çakmak ilçelerinde yer alan 9 arsayı 43 milyon 240 bin 700 TL'ye satıyor...

Evora Denizli'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 ada 1 parselin (D Bloklar) kısmi kesin kabulü yapıldı ve Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Malatya'da ağır hasarlı evler kontrollü şekilde yıkılıyor!

Malatya Pütürge'de merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8'lik depremde ağır hasar gören evler kontrollü şekilde yıkılıyor...

Emlak Konut Evora Denizli kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Evora Denizli, Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 Ada 1 Parselin (D Bloklar) İnşaatlarının kısmi geçici kabulü yapıldı...

Denizli Babadağ'da 100 ev restore edildi!

Denizli’nin Babadağ ilçesinde, turizm potansiyeli oluşturmak için 100 evin dış cepheleri orijinaline uygun restore edilip, çeşitli renklere boyandı. Rengarenk evler, adeta doğal stüdyo haline döndü.

Denizli'deki depremde bazı evler hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli'deki depremle ilgili açıklama yaptı. Karahan, "Bazı evlerde hasar olduğu belirtiliyor. Hasar tespit çalışmalarına başlandı" dedi...

Denizli'de photoshoplu fotoğrafla imar barışı başvurusu yaptılar!

Denizli Valisi Hasan Karahan yaptığı açıklamada kentte imar barışından yararlanmak isteyen bazı art niyetli kişilerin arazilerinin üzerine photoshop ile gece kondu tarzı evler yaptığı ve imar barışına başvurduğu, bu yolla da imar izni almaya çalıştığını belirtti.

Denizli Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez Kütüphanesi projesi Sign Of The City Awards'tan 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Batmanlı köylüler için villa evler inşa ediliyor!

Batman Merkez ilçesi Çayüstü köyünde Ilısu Barajı altında kalacak olan mağaralarda yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için villa tipi evler inşa ediliyor. 

TOKİ Denizli Merkezefendi'de 130 TL taksitle 270 ay vadeli ev!

TOKİ tarafından Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yaptırılan konutlarda 130 Türk Lirası ödemesi bulunan evler için 270 ay vade yapılacak.

Evora Denizli güncel ev fiyatları!

Evora Denizli Projesi, Teknik Yapı tarafından Denizli Merkez'de hayata geçirildi. Toplamda 1.500 daireye yer verilen projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor...

Denizli Baklan’da inşa edilecek 126 konutun ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Denizli’nin Baklan İlçesi Merkez Mahallesi’nde inşa edilecek olan 126 adet yeni konut için ihale yapıldı.

Denizli Merkez evler Haberi

Denizli Merkez evler

Denizli Merkez'de ve Pamukkale İlçesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul 3 milyon 480 bin 990 TL'ye satışa çıkıyor. Satışa konu olan gayrimenkuller açık arttırma usulü ile satılacak. Gayrimenkullerin satışları Denizli Adliye Sarayı'nın zemin katında 3 nolu satış odasında yapılacak.


Taşınmazlar üzerindeki binalar imar planına uygun olarak yapılmıştır. Bina ısıtma merkezi sistemi doğalgazdır. Taşınmaz giriş kapısı çelik kapıdır. Katlar arasındaki merpenler mermer kaplamalı şekilde tasarlanmıştır. Dış kapı ve pencereler plastik PVC doğramalıdır.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Taşınmazlar arasında 41,250,00 metrekare yüzölçümüne sahip tarla, 150,00 metrekare daire ve 2,731,00 metrekare tripleks mesken yer alıyor.


Kıymeti: 3.480.990.00 TL

1. Satış Günü: 05/01/2015 günü 10:20 ile 10:30 arası

2. Satış Günü: 02/02/2015 günü 10:20 ile 10:30 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden...