19 / 05 / 2024

Denizli Pamukkale Gökpınar Göleti kamulaştırma ne zaman

Denizli Pamukkale Gökpınar Göleti kamulaştırma ne zaman

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde bulunan bazı taşınmazların Gökpınar Göleti mutlak ve kısa mesafe koruma sınırı içinde kalmaları nedeniyle acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Denizli'de yüzde 20 indirim fırsatıyla satılık 14 arsa! 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar ve Gökpınar Milli Emlak Müdürlükleri, Denizli ili, Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçelerinde yer alan 14 gayrimenkulü 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

TOKİ Denizli Pamukkale 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilen Denizli Pamukkale 2020 projesinin kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere kura sonuçları 12 Haziran 2020!

TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere kura sonuçları 12 Haziran 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere kura sonuçları 12 Haziran 2020 ve TOKİ Pamukkale kura sonucu 2020...

TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Denizli Pamukkale Kocadere 100 bin konut projesindeki konutların kuraları bugün çekilecek.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Gül tarafından kuruldu. 

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Mehmet Murat Çalık: Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim!

Beylikdüzü'nün Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "7 sene hiçbir personele maaş vermesem, çöp toplamasam Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim" dedi...

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Van Gürpınar Belediyesi ihtiyaç sahibi 2 aileye ev verdi!

Van Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER)" projesiyle evi yıkılan 2 vatandaş ev sahibi oldu.

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları!

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Denizli Pamukkale Gökpınar Göleti kamulaştırma ne zaman Haberi

Denizli Pamukkale Gökpınar Göleti kamulaştırma ne zaman

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde bulunan bazı taşınmazların İçmesuyu Temin projesi kapsamındaki Gökpınar Göleti mutlak ve kısa mesafe koruma sınırı içinde kalmaları nedeniyle Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için