22 / 05 / 2024

Denizli teleferik ihalesi

Denizli teleferik ihalesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kısa süre önce inşaatına başladığı teleferik projesinde, başlangıç istasyonu tamamlanırken, tesisin çatı montajına hazır hale getirildiği ifade edildi. Hat; 9 direkten oluşacak...

TOKİ Denizli projesini bekleyenlere müjde! Tek bir ilçeye 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesinin ihalesi yarından sonra gerçekleştirilecek. 200 adet konutun yer aldığı proje Bekilli'de yükselecek.

Denizli Pamukkale'de ev ve arsa satılacak! İhalesi 19 Nisan'da!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan ev ve arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Denizli Bekilli 119 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Bekilli'de 119 konut inşa edecek. Denizli Bekilli 119 konut ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli'de 94 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Baklan projesi kapsamında 94 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 448 konut ihalesi 12 Nisan'da!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi bugün!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çivril 2. Etap ihalesi bugün!

Denizli İli Çivril İlçesi 2. Etap 448 Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami ve 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi 11 Ocak'ta!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 11 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Kocaeli'ye teleferik müjdesi!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ocak ayında Kartepe için teleferik ihalesi yapılacağının müjdesini verdi.

Denizli teleferik ihalesi Haberi

Denizli teleferik ihalesi

Denizli, Büyükşehir Belediyesi'nin projeleriyle bir yandan ikinci beyaz cennet olma yolunda hızla ilerleyen Bozdağ ile kış turizminden de yeteri kadar pay almak için çabalarken, diğer yandan yayla turizminin de merkezi olmak için çalışıyor. Yılda yaklaşık 2 milyon turist çeken Denizli, alternatif turizm kaynaklarını artırmak için farklı projeler geliştirirken, teleferik ve Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor projeleri bir arada yürütülüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kısa süre önce inşaatına başladığı teleferik projesinde, başlangıç istasyonu tamamlanırken, tesisin çatı montajına hazır hale getirildiği ifade edildi. Bağbaşı mevkiinde başlayıp Zeytin Yaylası'nda son bulacak olan teleferik inşaatı kapsamında, başlangıç istasyonunu inşaatının bitirildiği, çatı ve montajına da başlamaya hazır hale getirildiği belirtildi. Dokuz direkten oluşan hattın 1, 2, 3, 7, 8, 9'uncusunun beton ve inşaat işlerinin tamamlandığı, ayrıca...