06 / 05 / 2024

Denizli teleferik tesisleri

Denizli teleferik tesisleri

Denizli'yi yayla turizminde marka yapacak olan teleferiği en geç 15 Ekim'de hizmete açacakları müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "Yaşayan bir tesis hazırlıyoruz" dedi.

Alanya Teleferik yılda 1 milyon kişiyi taşıyacak!

Alanya Teleferik projesi Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak. Teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planlanıyor.

Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı. Tesislerin yatırım bedeli 48 milyon TL olarak açıklandı.

Alanya Teleferik Projesi'nde son durum!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, son sürat devam ediyor

Balçova Teleferik 1 Nisan'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

Alanya Teleferik Projesi Mayıs'ta tamam!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, tam gaz devam ediyor.

Denizli'de teleferik bakıma alınacak!

Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirilen teleferik projesi 16-20 Kasım tarihleri arasında bakıma alınacak.

Osman Zolan Denizli'deki projelerini anlattı!

Denizli'de teleferik rüyasını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vatandaşlar şehrin eşsiz manzarasının keyfini çıkaracak" dedi.

Osman Zolan: Denizli teleferik projesini hayata geçirdik!

Denizli'de teleferik rüyasını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vatandaşlar şehrin eşsiz manzarasının keyfini çıkaracak" dedi. Başkan Zolan, "Teleferikte amaç sadece Denizli'yi seyretmek değil. " ifadelerini kullandı

Denizli Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi ne zaman yapılacak?

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik Projesi’nin ardından sıranın ‘Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi’ne geldiğini söyledi.

Denizli Üçgen Meydanı 2016’da yapılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik Projesi’nin ardından sıranın trafik çilesini büyük ölçüde azaltacak ‘Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi’ne geldiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Denizli teleferik projesi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin turizmi canlandırmak amacıyla projelendirdiği ve kent merkezi ile bin 500 rakımlı Bağbaşı Yaylası arasındaki yaklaşık 2 saatlik mesafeyi 6 dakika indiren teleferiğin yapımı tamamlandı.

Denizli teleferik projesi hizmete açıldı!

Denizlilileri bin 400 metre yüksekliğe 6 dakikada taşıyacak teleferikle ilk deneme seferini yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 38 milyon liralık yatırımla kurulan kompleks projeyi inceledi.

Denizli'deki teleferik tesisi 15 Ekim'de açılacak!

Denizli'yi yayla turizminde marka yapacak olan teleferiği en geç 15 Ekim'de hizmete açacakları müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "Yaşayan bir tesis hazırlıyoruz" dedi.

Denizli teleferik tesisleri Haberi

Denizli teleferik tesisleri

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar yapılan çalışmaları, geleceğe dönük projelerini ve hedeflerini Egeli Sabah'a anlattı. Büyükşehir olmanın getirdiği yoğunluğu yaşadıklarını belirten Başkan Zolan, "Sistemi baştan kuruyorsunuz. Onunla ilgili belli noktaya kazasız belasız geldik. Şehrin her yerine hizmet eder hale geldik. Bu sene 500 kilometre yol yapıyoruz" diye konuştu. Kenti yayla turizminde marka yapacak olan teleferiği en geç 15 Ekim'de hizmete açacakları müjdesini veren Başkan Zolan, "Deneme çalışmaları yapılıyor. Testler yapılıyor. Şu anda hatlar dönüyor. Sonra kabinler dönecek. Teleferikte amaç sadece Denizli'yi seyretmek değil. Yukarıda Bağbaşı Yaylası var. Yaylada da bungalov evler yaptık. Çadır ve piknik alanlarımız var. Restoran ve kafelerimiz var. Çadır alanlarında ve bungalov evlerde kalınacak. Orası yaşayan bir tesis olacak" dedi. Büyükşehir olduktan sonra...