08 / 05 / 2024

Denizli Villa Termal Yaşlı Evi ücreti

Denizli Villa Termal Yaşlı Evi ücreti

DENİZLİ'nin turizm merkezlerinden Karahayıt Mahallesi'ndeki 60 yataklı, Villa Lycus Otel, 2 Nisan'dan itibaren 'Yaşlılar Oteli' olarak hizmet verecek. Otelde 55 ve üzeri yaşlardakiler konaklayabilecek.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli Barika Otel 6.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Pamukkale Köyü, Köyiçi Mevkii'nde yer alan Barika Park Termal Hotel 6 milyon 772 bin 548 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Uşak termal tesis yatırımında marka olacak!

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar, Denizli, Manisa ve Kütahya gibi termal sular açısından Türkiye’nin en zengin illerinin ortasında yer alan Uşak, komşularını geçmek için atağa kalktı. Uşak’ın şifalı suları, belediyenin tesislerinde hastalara umut oluyor

Denizli Karahayıt, TOKİ ile termalde cazibe merkezi oldu!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli Karahayıt’a kentsel dönüşüm ile yaptıkları sosyal konut ve tesislerin meyvesini verdiğini söyledi. Turan, “Bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline geldi” dedi

Bitlis'te villa şeklinde 5 sevgi evi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, 2015'te Bitlis merkezde korumaya muhtaç ve kimsesiz çocuklar için villa şeklinde 5 sevgi evi açtıklarını söyledi.

TOKİ, Denizli Karahayıt'taki 14 işyerini açık arttırma ile satacak!

TOKİ, kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt’ta 10’u pansiyon olmak üzere 14 işyerini de açık arttırma ile yatırımcılara sunacak.

Denizli Villa Termal Yaşlı Evi 2 Nisan'da hizmete açılacak!

DENİZLİ'nin turizm merkezlerinden Karahayıt Mahallesi'ndeki 60 yataklı, Villa Lycus Otel, 2 Nisan'dan itibaren 'Yaşlılar Oteli' olarak hizmet verecek. Otelde 55 ve üzeri yaşlardakiler konaklayabilecek.

TOKİ Denizli Karahayıt'ta 258 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli Karahayıt’ta 258 konutu satışa sunuyor.

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları satışa çıkıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli Karahayıt'ta inşa edilen 258 konut, taksitle satışa çıkarılacak.

Afyonkarahisar Yayla Termal'de satılık devremülk!

Yayla Termal Tesisleri, Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçiyor. Proje 6 adet 3+1 dublex villa ve 150 adet 1+1 apart satılık devremülk daireden meydana geliyor.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Denizli Villa Termal Yaşlı Evi ücreti Haberi

Denizli Villa Termal Yaşlı Evi ücreti

Kente  5 yıldızlı Lycus River Termal Otel bünyesinde faaliyet gösteren Villa Lycus Otel, konsept değiştirdi. Otel, yaşlılar için özel olarak yeniden diyazn edilecek. Doktor, hemşire ve sağlık memurunun 24 saat görev yapacağı otelin ismi de Villa Termal Yaşlı Evi olarak değiştirilecek. 2 Nisan'da yenilenen yüzüyle hizmet vermeye devam edecek olan otelle ilgili bilgi veren Lycus River Termal Otel Genel Müdürü Erkan Ceylan, şöyle dedi:"Evinde tek başına kalıpta günlük bakımını yapamayan yaşlılara hizmet vereceğiz. 55 yaş üzeri yerli ve yabancı turistler tesisimizden yararlanabilecek. Günde 3 ana öğün 1 ara öğün yemek servisi olacak. Açık ve kapalı havuzlarımız da yaşlılarımız termal sulardan yararlanacak. Onlar için bahçeyi bile özel olarak hazırlıyoruz. Spor aletleri, sauna, jakuzi, oyun ve masaj salonlarımız olacak. Yıldızlı otellerde...