07 / 05 / 2024

denizli yeni kavşak projeleri

denizli yeni kavşak projeleri

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Denizli-Afyon karayolundaki kavşak ihtiyacı TBMM'de!

Denizli-Afyon karayolu 45. kilometre üzerinde kavşak yapılması ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Denizli Merkezefendi'de kavşak düzenlemesi yapılıyor!

Denizli Merkezefendi'deki Servergazi Mahallesi kavşağı yenileniyor. 204 ila 205 sokağın kesiştiği noktadaki kavşak düzenleniyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Denizli, yeni köprülü kavşağına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete açılıyor.

Denizli'ye yeni kavşak müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Zolan toplantıda Denizli'ye yeni kavşak müjdesi verdi.

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

denizli yeni kavşak projeleri Haberi

denizli yeni kavşak projeleri


Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin, 2017 yılının ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Denizli halkının yeni yılını kutlayan Başkan Zolan, “2017 yılının ilk Büyükşehir Meclisi birleşimi ve oturumunu gerçekleştiriyoruz. İnşallah 2017, geçen yıl olduğu gibi şehrimizden yaşayan vatandaşlarımız için güzel kararlar almaya vesile olsun. Meclisimiz yoğun bir şekilde çalışsın, güzel işler üretelim ve en önemli ortak paydamız olan Denizlimiz için gayretimizi gösterelim” dedi. Üç gündür Ankara’da Denizli için yoğun temaslarda bulunduğunu belirten Başkan Osman Zolan, Anayasa görüşmelerinin de yoğun bir şekilde sürdüğüne dikkati çekerek, “Bu ziyaretlerde Büyükşehir Belediyemizin Denizli için arzu ettiği işlerle ilgili olumlu gelişmeler oldu” müjdesini verdi.


“Düzenleme yapabilmek için 1,5 yıldır çalışıyoruz”


Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Namık Kemal İlkokulu’nun karşısındaki Çıtır Kavşağı diye tabir ettiğimiz...