30 / 04 / 2024

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 



Samsun Canik te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarına ilişkin soru önergesi hazırladı. CHP'li Zeybek sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yantılandırılmasını istedi.

Zeybek önergesinde "Samsun İli Canik İlçesi Belediye Evleri kavşağıdnan başlayan Petrol Ofisi, Örnek Sanayi Sitesi, Tekkeköy İlçesi, Çarşamba Havaalanı kavşağı arasında; çeşitli seviyeli kavşak köprüleri ve bağlantı yolları yapılmaktadır. Çeşitli seviyeli kavşak köprüleri ve bağlantı yolları bölgedeki trafik sorununa çözüm olamamıştır." diyerek konuya ilişkin 4 soru sordu.

Zeybek'in soruları

1- Canik İlçesi, Belediye Evleri kavşağından başlayan, Petrol Ofisi, Örnek Sanayi Sitesi, Tekkeköy İlçesi ve Çarşamba Havaalanı kavşağı arasında yapılan; çeşitli seviyeli kavşak köprüleri ve bağlantı yolları kaç kilometredir?

2- Canik İlçesi Belediye Evleri kavşağından başlayan, Petrol Ofisi Örnek Sanayi Sitesi, Tekkeköy İlçesi ve Çarşamba Havaalanı kavşağı arasında yapılan çeşitli seviyeli kavşak köprüleri ve bağlantı yollarında kaç metrekare inşaat imalatı yapılmıştır?

3- Canik İlçesi Belediye Evleri kavşağından başlayan, Petrol Ofisi Örnek Sanayi Sitesi, Tekkeköy İlçesi ve Çarşamba Havaalanı kavşağı arasında yapılan; çeşitli seviyeli kavşak köprüleri ve bağlantı yollarının maliyeti kaç bin Türk Lirasıdır?

4- Canik İlçesi Belediye Evleri kavşağından başlayan, Petrol Ofisi Örnek Sanayi Sitesi, Tekkeköy İlçesi ve Çarşamba Havaalanı kavşağı arasında yapılan çeşitrli kavşak köprüleri ve bağlantı yolları bölgenin trafik sorununu çözmediğine göre; bu bölgede trafiğin rahatlaması için çözüm öneriniz var mıdır?

 


Geri Dön